Μεγάλη επιτυχία στο δεύτερο τουρνουά της NOMOS BC-Συγκεντρώθηκαν χρήματα για την ενίσχυση σχολείων-Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων ο Χαρτόπουλος-Φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη το δεύτερο τουρνουά της NOMOS BC με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση σχολείων της περιοχής. Το τουρνουά τίμησαν με την συμμετοχή τους και οι τρεις ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, η διοργανώτρια NOMOS BC, η Themis BC και ο Αριστοτέλης.

Αντίπαλοι των δικηγορικών ομάδων τέθηκαν αντίστοιχα οι ομάδες της ΕΚΑΣΘ Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης, Νέμεσις Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αρμενίων Αθλητών Θεσσαλονίκης (Αρμενική).

Στην προσπάθεια αυτήν αξίζει να σημειωθεί ότι συνέδραμαν αφιλοκερδώς οι διαιτητές Τσιρτσιμάλης, Φούντζηλας, Γαβρίδης και Κουτσουρίδης, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, ενώ υλική και όχι μόνο υποστήριξη παρείχαν το The Barrister lounge cafe+bookshop , το Κτήμα Περέκ και η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΝΟΜΟΣ – Intrasoft International».

Από νωρίς το απόγευμα φίλοι και μέλη των ομάδων άρχισαν να συγκεντρώνονται στο κλειστό γυμναστήριο του 64ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Σε αυτό βοήθησε και η ευγενική χορηγία του κ. Chris Mouratidis από το «Κτήμα Περέκ», ο οποίος είχε ετοιμάσει για όλους, φιλάθλους και παίκτες των ομάδων, πίτες περέκ και άλλα παραδοσιακά προϊόντα.

Το εναρκτήριο παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ των ομάδων της NOMOS BC και της Ολυμπιάδας Θεσσαλονίκης (41-39), η συνέχεια δόθηκε με το παιχνίδι μεταξύ του Αριστοτέλη και της Νέμεσις (55-46) και έκλεισε με τον αγώνα της Θέμιδας εναντίον της Αρμενικής (Ε.Α.Α.Θ.) με σκορ 48-26.

Μεταξύ των αγώνων έλαβε χώρα διαγωνισμός τριών πόντων μεταξύ 18 παικτών από όλες τις ομάδες. Ο διαγωνισμός αποτέλεσε οικογενειακή υπόθεση για την ομάδα του Αριστοτέλη (Χαρτόπουλος, Τσάκος, Οικονόμου), οι οποίοι και απέσπασαν με τις επιδόσεις τους το χειροκρότημα του κοινού. Νικητής ο Χαρτόπουλος με σκορ 13/20, ενώ δεύτερος αναδείχθηκε ο Οικονόμου με σκορ 12/20 και τρίτος ο Τσάκος με 9/20.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.Θ., κ. Χρήστος Ράπτης, ο οποίος απένειμε και τις σχετικές αναμνηστικές πλακέτες στις ομάδες. Τόσο οι αθλητικές επιδόσεις, όσο και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε υπέρ των σχολείων καθιστούν την συγκεκριμένη εκδήλωση άκρως επιτυχημένη.

Η NOMOS BC ευχαριστεί όλους, συμμετέχοντες και φίλους, οι οποίοι συνέβαλαν στον σκοπό της οικονομικής ενίσχυσης των σχολείων και εύχεται χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχισμένο το 2017.





























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια