Με «κατοστάρα» μπήκε το 2017 για τον Ολυμπιακό-Καπογιάννη: «Παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο»-Γκοτζή: «Μια ακόμα άνετη νίκη»-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με την Τερψιθέα Γλυφάδα



Συνέχισε το αήττητο σερί του ο Ολυμπιακός, καθώς για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών επικράτησε με 109-44 της Τερψιθέας Γλυφάδας.


Δεκάλεπτα: 10-31, 22-60, 37-82, 44-109
Διαιτητές: Φραγκούλη-Γαρίνη
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Χατζηδάκης): Μπιτζανάκη, Μαργαρίτη, Χειλάκου 4, Τζάρου, Χάουαρντ 17(1), Καναβάρου, Κώτση, Μπάμπη, Γκάρντερ 13(1), Χάλδη 8(2), Σπηλιώτις 2, Κρητικοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή 6(1), Σταμάτη 7(1), Μπόνη, Χατζηνικολάου 4, Κάιζερ 18, Παπαμιχαήλ, Δημητράκου 32(5), Τζόνσον 10, Καλτσίδου 23(1), Φουράκη 9.

Καπογιάννη: «Παρουσιάσαμε το  καλό μας πρόσωπο»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Αυτό που θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη το νέο έτος έγινε. Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν πιο αδύναμος θεωρητικά, αλλά εμείς παρουσιάσουμε το  καλό μας πρόσωπο με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Γκοτζή: «Μια ακόμα άνετη νίκη»

Η Νατάσα Γκοτζή δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Παρ’ όλα αυτά έπρεπε να είμαστε σοβαρές όπως σε κάθε παιχνίδι. Έτσι ξεκινήσαμε και ήμασταν συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας σε μια ακόμα άνετη νίκη στο πρωτάθλημα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια