Όλα έτοιμα για την αυριανή πρεμιέρα του 32ου τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» στο Τσοτύλι-Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας-Τούρτα έκπληξη στην Μπαχαρίδου-Φωτορεπορτάζ

Αρχίζει αύριο στο Τσοτύλι το 32ο τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» που διοργανώνει η ΕΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Βοϊου και την ΕΚΑΣΔΥΜ.

Οι αθλήτριες, οι προπονητές  και οι συνοδοί έφθασαν στην όμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και φιλοξενούνται στο κτήριο Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου. Ο Δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Ευθυμιάδης και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Λάζαρος Σαββίδης υποδέχθηκαν τις αποστολές. Μετά το γεύμα οι υπεύθυνοι της ΕΟΚ μίλησαν στα κορίτσια, ενώ λίγο αργότερα διεξήχθη η τεχνική σύσκεψη στην οποία οι προπονητές ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν την οργάνωση των αγώνων.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας είναι το εξής:

Προπονήσεις

09.00 Κλειώ
10.00 Ερατώ
11.00 Ουρανία
12.00 Αφροδίτη

1η αγωνιστική

16.00 Κλειώ-Ερατώ
17.30 Ουρανία-Αφροδίτη

Τούρτα-έκπληξη στην Μπαχαρίδου

Τα γενέθλιά της γιόρτασε σήμερα η Παναγιώτα Μπαχαρίδου και οι συμπαίκτριές της  έκαναν έκπληξη με μία τούρτα μετά το τέλος του βραδινού γεύματος και φυσικά όλοι τραγούδησαν μετά το σβήσιμο του ενός και μοναδικού κεριού.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια