Φιλικός αγώνας των γυναικών της ΜΕΝΤ με τον Πιερικό Αρχέλαο-Τι δήλωσαν οι δύο προπονήτριες-Φωτορεπορτάζ

Φιλικό, εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων, μετά τη διακοπή λόγω των εορτών, έδωσαν στη Θεσσαλονίκη, Πιερικός Αρχέλαος και ΜΕΝΤ.

Οι προπονήτριες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών τους, να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση, η προπονήτρια και οι παίκτριες του Πιερικού Αρχέλαου, ευχαριστούν θερμά την ΜΕΝΤ για την άψογη φιλοξενία.

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού οι προπονήτριες των δύο ομάδων έκαναν τις εξής δηλώσεις:

Τασούλα Τσιρογιάννη (Πιερικός Αρχέλαος): «Ηταν ο τρίτος φιλικός αγώνας που δώσαμε κατά τη διάρκεια των εορτών. Πήγαμε αρκετά καλά και το ευχάριστο ήταν ότι πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής τα κορίτσια που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στο πρωτάθλημα και πήγαν αρκετά καλά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Ευχαριστούμε πολύ την ΜΕΝΤ για την άψογη φιλοξενία και περιμένουμε να την ανταποδώσουμε. Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία».

Βιβή Διαβολεμένου (ΜΕΝΤ): «Κατ' αρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο φιλικό με τον Πιερικό Αρχέλαο, με την ομάδα που είναι προπονήτρια η Τασούλα, με την οποία γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Παρ' όλες τις ελλείψεις που είχαμε, ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για εμάς και απαραίτητο ώστε να φύγουν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες από τα Χριστούγεννα! Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τα κορίτσια μου. Το πρωτάθλημα μας ξεκινάει ξανά την Τετάρτη και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίτευξη της ανόδου. Εύχομαι στον Πιερικό Αρχέλαο να παραμείνει στην Α2 Εθνική Κατηγορία και σ' εμάς να τα καταφέρουμε να τον συναντήσουμε εκεί του χρόνου».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια