Τέλος η Χόντζις από τον Ολυμπιακό

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α1 γυναικών, για την ομάδα του Ολυμπιακού. Σήμερα Σάββατο στις 14:30 οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Τερψιθέα, ως τυπικά φιλοξενούμενες στο ΔΑΚ Γλυφάδας το οποίο είναι κοινή έδρα των δυο ομάδων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Τερψιθέα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 έχοντας μόνο μια νίκη και επτά ήττες σε σύνολο οκτώ αγώνων. Η Ελένη Καπογιάννη θα στερηθεί των υπηρεσιών της Εβίνας Μάλτση η οποία ταλαιπωρείται από ελαφριάς μορφής θλάση, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον επόμενο αγώνα της ομάδας.

Παράλληλα εκτός αποστολής θα μείνουν οι επίσης τραυματίες, Τάνια Χαλιβέρα (έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση), η Μαριρόζα Μπόνη (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση) ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή της Αφροδίτης Κοσμά. Αντίθετα η Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς δηλώθηκε ως τρίτη ξένη στο ρόστερ για την Α1, παίρνοντας έτσι την θέση της Ντονέκα Χόντζις με την οποία λύθηκε η συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια