Για τζόγο, στάση πληρωμών και έλλειψη φαγητού γα μέρες, καταγγέλλουν την διοίκηση παίκτριες της Τερψιθέας Γλυφάδας-«Υπερβολές και συκοφαντίες» λέει η διοίκηση

Παίκτριες της ομάδας της Τερψιθέας μίλησαν για αδιανόητα πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα της Γλυφάδας και ζήτησαν από FIBA και ΕΟΚ να ανοίξουν έρευνα για την υπόθεση. Μερικά από όσα αναφέρονται μεταξύ άλλων στην επιστολή τους στην ιστοσελίδα eurobasket.com:

«Τρεις προπονητές παραιτήθηκαν λόγω τζόγου, στάσης πληρωμών ή λόγω του ότι οι παίκτριες δεν έτρωγαν. Οι τρεις προπονητές ήταν ο Κώστας Φατούρος, ο Γιάννης Δαμαλής και ο Γιώργος Χατζηδάκης. Υπήρξαν πέντε Αμερικανίδες που έφυγαν γιατί δεν πληρώθηκαν για τέσσερις μήνες». Επιπλέον, αναφέρεται πως μία παίκτρια χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο, αλλά η ομάδα δεν της το κάλυψε και πως σε μία άλλη, μία Ελληνίδα που τραυματίστηκε με τον Πρωτέα Βούλας, της είπαν να πληρώσει μόνη της το χειρουργείο, όπως και έκανε.

Η ομάδα χρωστά χρήματα σε εστιατόρια στη Γλυφάδα και στο Παλαιό Φάληρο και πως οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν επέτρεπαν στις παίκτριες να φάνε εκεί, λέγοντάς τους πως οι πρόεδροι της ομάδας δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνό τους.

Κάποιες παίκτριες πέρασαν μέρες χωρίς φαγητό, γιατί η ομάδα δεν μπορούσε να τους δώσει. Παιζόντουσαν live στοιχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Μία παίκτρια είδε έναν από τους προέδρους να μετράει εκατοντάδες δολάρια κάτω από το τραπέζι σε μια προπόνηση, ενώ ισχυριζόταν πως δεν έχει χρήματα για κανέναν στην ομάδα», τονίζεται έπειτα για να γίνει επιπλέον λόγος για πληρωμές που δεν έγιναν στο χρονοδιάγραμμα του συμβολαίου, «στημένα παιχνίδια», αλλά και την αποχώρηση των Ελληνίδων παικτριών, που ανάγκασε την ομάδα να πορευτεί με 15-16χρονες αθλήτριες από τις μικρές ομάδες!

Στο ξεκίνημα της σεζόν δύο παίκτριες έμεναν σε ένα σπίτι με μία κρεβατοκάμαρα χωρίς Wi fi, χωρίς TV, χωρίς air condition, χωρίς παράθυρα, τα οποία ήταν στο συμβόλαιο. Καμία παίκτρια δεν πληρώθηκε για τον Δεκέμβριο. Ποτέ δεν υπέγραψε κάποια ότι είναι εντάξει για εκείνη να μην πληρωθεί στην ώρα της ή και καθόλου. Πριν φύγουν τα κορίτσια, έμεναν πέντε σε ένα σπίτι με τρία υπνοδωμάτια. Πριν από αυτό, κάποια κορίτσια έμεναν στο σπίτι του προέδρου, κοιμόντουσαν στο κρεβάτι του και εκείνος κοιμόταν στον καναπέ».

Τερψιθέα-Γλυφάδα: «Υπερβολές και συκοφαντίες»

Η διοίκηση του συλλόγου απάντησε αναφέροντας τα εξής: «Όλα όσα αναφέρονται στην υποτιθέμενη καταγγελία στο eurobasket.com είναι υπερβολές συκοφαντίες και θα προσφύγει ο σύλλογος κατά κάθε υπευθύνου για τα δολίως καταγγελθέντα  τα οποία ακόμη αγνοούμε από πού προέρχονται.

Πολλά προβλήματα υπάρχουν εννοείται όπως σε κάθε σύλλογο και δεν το κρύψαμε ,  αλλά οι Αμερικάνες αθλήτριες ήταν όλες πληρωμένες μέχρι τον Δεκέμβριο  ενώ υπάρχουν εστιατόρια χορηγοί συμβεβλημένα και ακόμη τρώνε εκεί οι αθλήτριές μας .

Παρασύρθηκαν προφανώς από ...κακοθελητές με αποτέλεσμα να  απέχουν από τους αγώνες και ειδικά χωρίς να ειδοποιήσουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε είναι εξαφανισμένες . Οι κακόβουλες συκοφαντίες είναι αναπαραγωγή από …καλοθελητές που θέλουν να διαλύσουν την ομάδα . Η αναφορά στο στοίχημα ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας και είναι ...ανέκδοτο και δεν καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού το καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος.


Οι  Αμερικανίδες αποτελούν παρελθόν λόγω της αδικαιολόγητης αποχής . Με απόφαση του ΔΣ η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά με τις υπάρχουσες ελληνίδες αφού ο στόχος είναι οριστικά χαμένος και πρέπει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για να μην έχει κυρώσεις τα επόμενα χρόνια (υποβιβασμός δύο κατηγοριών κ.λ.π.). Επιφυλασσόμαστε να πάρουμε τα πρέποντα μέτρα για την ηθική προστασία του σωματείου,  των παραγόντων που ηρωικά παλεύουν με φοβερές αντιξοότητες και των αθλητριών που παρέμειναν και που τιμούν την φανέλα τους ...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια