Ολοκληρώθηκε με πρωτιά για τον ΠΑΟΚ το πρώτο τουρνουά παμπαίδων των Champions Πανοράματος-Φωτορεπορτάζ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά παμπαίδων που διοργάνωσαν οι Champions στο κλειστό Πανοράματος υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Champions Πανοράματος, Αρετσού, Βέροια και ΠΑΟΚ πρόσφεραν τέσσερα πολύ όμορφα παιχνίδια στο διήμερο τουρνουά με τους αθλητές να ξεδιπλώνουν στο παρκέ τις δυνατότητες τους.

Σκοπός του τουρνουά ήταν να δώσει την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να αγωνισθούν σε επίσημα παιχνίδια με γραμματεία και διαιτητές σε μια «νεκρή» περίοδο ώστε να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το τουρνουά παμπαίδων που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Για την ιστορία μεγάλος νικητής του τουρνουά ήταν ο ΠΑΟΚ που στον μεγάλο τελικό επικράτησε επί του ΑΟ Αρετσού σ ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές άμυνες, ενώ στον μικρό τελικό η αθλητική ομάδα του ΑΟΚ Βεροίας επικράτησε επί των ελλιπών λόγω ιώσεων Champions Πανοράματος.

Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Καϊτεζίδη Ιγνάτιο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Δωρή Σωκράτη που έκαναν και τις βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες.

Τέλος ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν γι ακόμα μια φορά τους υπεύθυνους των συλλόγων καθώς και τους αθλητές τους για την άψογη συμπεριφορά καθώς και τους ανθρώπους της γραμματείας και τους διαιτητές για την άψογη και συνεπή παρουσία τους.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια