Φιλικοί αγώνες των «μικρών» του Ζαφειράκη Νάουσας με τον Απόλλων Καλαμαριάς-Φωτορεπορτάζ και βίντεο από το inaoussa.gr

Δεύτερη ημέρα του χρόνου και το κλειστό γυμναστήριο Νάουσας γέμισε νεαρούς αθλητές  από τις ακαδημίες του Ζαφειράκη Νάουσας και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στους γεννημένους το 2003, τους παίδες και τους έφηβους των δυο ομάδων περιελάμβανε το γεμάτο απόγευμα της Δευτέρας. Οι προπονητές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, ενώ αυτοί με την σειρά τους «ξεμούδιασαν» μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος αγώνας έγινε μεταξύ των παιδιών που είναι γεννημένα το 2003, με τον Απόλλων Καλαμαριάς να είναι καλύτερος και να επικρατεί εύκολα στο παιχνίδι. Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 70-40.

Σειρά πήραν οι παίδες, με τους παίκτες του Ζαφειράκη να μην αποδίδουν σωστά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να βελτιώνονται αισθητά στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε με 60-53.

Τελευταίοι στο παρκέ μπήκαν οι έφηβοι των ομάδων. Η πολύ καλή «φουρνιά» του Ζαφειράκη που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα απέδωσε ωραίο μπάσκτ και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 72-54, δείχνοντας έτοιμη για την συνέχεια.

Οι προπονητές και τα στελέχη του Ζαφειράκη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ομάδα και του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την παρουσία της στη Νάουσα, την διαμονή και την συμμετοχή της στις φιλικές αναμετρήσεις.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια