Πρωταθλήτριες Ανατολικής Θεσσαλονίκης και φέτος τα κορίτσια του Ελληνικού Κολεγίου-Επικράτησαν στο μεγάλο τελικό μετά από παράταση του Αριστοτελείου με 49-52-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι, τα πανηγύρια και τις απονομές

Συγκλονιστικός ήταν ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Λυκείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε στην παράταση, με τελικό νικητή την ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου που επιβλήθηκε του Αριστοτελείου με 49-52.

Το Ελληνικό ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 4-12. Στην δεύτερη όμως το Αριστοτέλειο ισορρόπησε και στις αρχές της τρίτης πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 25-24 με βολές τις Σιακαβάρα.

Οι παίκτριες του Ελληνικού κατάφεραν να πάρουν και πάλι προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, όταν η Σιακαβάρα με ένα φοβερό τρίποντο ισοφάρισε σε 42-42. Η  Μπουντούκα αστόχησε σε δύο βολές και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Εκεί το Αριστοτέλειο πάλι με τρίποντο της Σιακαβάρα προηγήθηκε με 47-44 όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο ή Ελενα Τσινέκε. Με βολές της Κατερίνας Τσινέκε και της Βαντσιούρη το Ελληνικό προηγήθηκε με 47-50, η Διαμαντίδου με τον ίδιο τρόπο έκανε το 49-50, όμως η Ελενα Τσινέκε πάλι με βολές έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαία των νικητών και του γηπέδου η Ελενα Τσινέκε, ενώ πολύ καλές ήταν η αδελφή της Κατερίνας και οι Παπαδοπούλου και Μπουντούκα. Από το Αριστοτέλειο κρίσιμα τρίποντα σε καθοριστικά σημεία πέτυχε η Σιακαβάρα, ενώ προσπάθησαν οι δύο ψηλές του Κοντογεώργου και Διαμαντίδου.  

Οκτάλεπτα: 4-12, 21-24, 32-39, 42-42(κ.α.), 49-52
Διαιτητές: Μπελούλης-Τσόλης
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Σκανδάλης): Σιακαβάρα 12(3), Μουμτζή 1, Διαμαντίδου 8, Πάππα, Αθανασιάδου 6, Ζέρβα 6, Καλούτσικου, Στεργίου 5(1), Κοντογεώργου 8, Μπαλιούση 2, Καραγιάννη, Καλογρίδου.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ(Τσιότρας): Παπαδοπούλου Ε. 7, Τσινέκε Κ. 7(1), Τσινέκε Ε. 24(2), Δαιμονάκου, Κατσαμούρη, Τσαλή, Νιγδέλη, Γκρίτζαλη 2, Παυλίδου, Βαντσιούρη 4, Μπουντούκα 8, Νεφελούδη.













































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια