Τι δήλωσαν προπονητές και παίκτριες μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιωνίου

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο γυναικών στο 18ο Final Four που ολοκληρώθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Μετά το τέλος του τελικού οι προπονητές των δυο ομάδων και οι αθλήτριες δήλωσαν:

Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια του Ολυμπιακού): «Σήμερα ήταν μια γιορτή του μπάσκετ και των αθλητριών. Ευχαριστήθηκαν τον αγώνα οι αθλήτριές μας και πήραν αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Δουλεύουν στο γήπεδο κάθε μέρα και είναι εξαιρετικές παίκτριες Είμαι περήφανη γι’ αυτές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Πανιώνιο και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four. Παίχτηκε πολύ ωραίο μπάσκετ και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και στις επόμενες διοργανώσεις».

Εβίνα Μάλτση (Ολυμπιακός):  «Ήταν μια γιορτή του μπάσκετ. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Με βάση το ροστερ μας δεν είχαμε αντίπαλο, αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για τη διοργάνωση».

Όλγα Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός): «Είμαστε χαρούμενες που κατακτήσαμε το κύπελλο. Ήταν μια άνετη επικράτηση για μας, αλλά η χαρά μας είναι ίδια. Δουλέψαμε για να καταφέρουμε. Επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος, τώρα πάμε για το πρωτάθλημα». 

Άγγελος Τσίκληρας (προπονητής Πανιωνίου): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν το απόλυτο φαβορί και αξία κατέκτησε το τρόπαιο. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Παίξαμε στον τελικό, το χαρήκαμε και τώρα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα».

Τζούλη Στεφανίδου (Πανιώνιος):  «Βρεθήκαμε στον τελικό απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και γενικά ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Η δεύτερη θέση είναι σημαντική και είμαστε περήφανες γι’ αυτό».


Μετά το τέλος του τελικού η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και στον τομεάρχη αθλητισμού του δήμου Γλυφάδας Περικλή Δορκοφίκη. Επίσης η ΕΟΚ έδωσε αναμνηστική πλακέτα και στον γιατρό της διοργάνωσης Μάνο Μπριλάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια