Τα σενάρια ανόδου στους ομίλους της Γ2 ΕΚΑΣΘ ανδρών

Μόλις μια αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση των αγώνων της Γ2 ΕΚΑΣΘ ανδρών και θα κάνουμε ανασκόπηση όλων των σεναρίων ανόδου και των τεσσάρων ομίλων. Καταρχήν έχουμε πρωταθλητές στον πρώτο όμιλο τον ΓΑΣ Κουφαλιων, στο δεύτερο, κατά 99,99% τον ΓΣ Ηλιούπολης, στον τρίτο τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και στον τέταρτο τον Άγιο Νικόλαο Καλαμαριάς.

Έχουμε δεύτερους που σημαίνει ότι έχουν τον επαναληπτικό των play-off στην έδρα τους, από τον πρώτο τον Αστέρα Κουκλουτζα, από τον δεύτερο την Ε.ΔΗ. Λαχανά (κατά 99,99%), από τον τρίτο τον Αδάμαστο Ωραιοκαστρου και από τον τέταρτο τον Αχιλλέα Θερμαϊκού.

Έχουμε και τρίτους με μικροεκκρεμότητες που σημαίνει ότι στο πρώτο παιχνίδι των play-off αγωνιστούν στην έδρα τους. Αναλυτικά:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μάχη μεταξύ Εθνικού Ελευθερίου-Κορδελιού Ευοσμου και ΑΣ Ωραιοκαστρου. Ο Εθνικός έχει το πλεονέκτημα όμως τα παιχνίδια Εθνικός Ελ.-Κορδ. Ευοσμου με τον πρώτο ΓΑΣ Κουφαλιων και Μύθοι Χαλάστρας-ΑΣ Ωραιοκαστρου θα κρίνουν την τρίτη θέση.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Κατά 99,99% τρίτη είναι η Ολυμπιαδα. Για να βγουν οι Ελπίδες Ηλιούπολης πρέπει να κερδίσουν τα Λαγυνα και ταυτόχρονα η Ολυμπιάδα να ηττηθεί στην έδρα της από τον αδιάφορο Αετό Φιλυρου.

3ος  ΟΜΙΛΟΣ

Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει την τρίτη θέση. Οι δύο διεκδικητές παίζουν εκτός έδρας γερά παιχνίδια. Οι Κένταυροι με τον πέμπτο ΠΑΟΔ και η Τερψιθεα-Ευαγγελίστρια με τον Αδάμαστο Ωραιοκαστρου που μόνο αδιάφορος δεν είναι για λόγους πρεστίζ καθώς θέλει να κερδίσει γιατί το 53-45 του πρώτου γύρου στην ουσία τους έστειλε στη δεύτερη θέση.

4ος  ΟΜΙΛΟΣ


Τρίτος είναι ότι και να γίνει ο Βελλερεφοντης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια