Ετοιμοι για την αυριανή έναρξη του φάιναλ-φορ της ΕΚΑΣΘ οι έφηβοι της ΧΑΝΘ-Τι δήλωσαν προπονητής και έφορος της ομάδας

Η ΧΑΝΘ  για άλλη μια χρονιά συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες ομάδες του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ. Η ομάδα ρίχνεται στην μάχη του φάιναλ-φορ και θα διεκδικήσει την κατάκτηση της πρωτιάς απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους όπως οι ΠΑΟΚ, Αρης και ΑΚ Αστέρια. Στην πρώτη αγωνιστική (Τρίτη 4 Απριλίου στις 7.30 μ.μ.) η Χ.Α.Ν.Θ. καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας.

«Η χρονιά ήταν δύσκολη, είχαμε πολλές απουσίες με τραυματισμούς παιδιών, όπως του Ερμείδη που έκανε μηνίσκο, ο Παπαζούδης που είχε μια θλάση και ο Δούκας που υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στον λαιμό. Όταν τα προβλήματα ξεπεράσθηκαν και η ομάδα άρχισε να μαζεύεται ξανά, βρήκαμε τα πατήματα μας και την χημεία μας, κάναμε κάποιες καλές νίκες και δίκαια προκριθήκαμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην τελική τετράδα», δηλώνει στο ymca.gr ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Παπαβασιλείου που προσθέτει:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, για κάποιους είναι η τελευταία χρονιά στο εφηβικό. Αυτό που θέλουμε για όλους είναι να χαρούν και  να απολαύσουν αυτή  την συμμετοχή. Στόχος μας είναι να κάνουμε την υπέρβαση και να διεκδικήσουμε όσο δυνατόν ψηλότερη θέση, η ΧΑΝΘ στοχεύει πάντα ψηλά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ΧΑΝΘ αλλά και στον έφορο μας, τον κ. Βελέντζα που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας».

Βελέντζας: «Η προσήλωση στην άμυνα το δυνατό μας σημείο»

Ο Τάσος Βελέντζας έφορος επί σειρά ετών της ομάδας από την πλευρά του είπε: «Μετά από μια σεζόν στην οποία η ομάδα μας είχε μια σταθερά καλή παρουσία, καταφέραμε να πετύχουμε έναν βασικό μας στόχο όπως το πλασάρισμα μας στην πρώτη τετράδα. Δεν κρύβουμε πως είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και θα διεκδικήσουμε όσο δυνατόν ψηλότερη θέση» . Για το έμψυχο υλικό της ΧΑΝΘ είπε:


«Η ομάδα κτίσθηκε με πολύ καλά υλικά, διαθέτουμε μια εξαιρετική φουρνιά παικτών, προχωρήσαμε βήμα βήμα στο κτίσιμο μιας σωστής αγωνιστικής νοοτροπίας. Με την μεγάλη συμβολή του προπονητή μας, του Δημήτρη Παπαβασιλείου παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα βρήκε αυτοπεποίθηση, είχε πολύ καλές επιδόσεις και δίκαια βρέθηκε στην τελική 4άδα». Όσο για το ποιο θεωρεί το δυνατό στοιχείο της ομάδας ο κ. Βελέτζας εξηγεί: «Η προσήλωση στην άμυνα, το πάθος και η ενέργεια που βγάζει είναι κυρίως στοιχεία που χαρακτηρίζουν την φετινή μας προσπάθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια