Νίκη… οκτάδας για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Η εκτός έδρας επικράτηση του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης επί του Θερμαϊκού με 55-68 στο κλειστό των Αμπελοκήπων, συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση όλων των παικτών που αγωνίστηκαν.

Σε έναν αγώνα χωρίς κρισιμότητα, παρά μόνον ενδιαφέρον για το τελικό πλασάρισμα στη βαθμολογία, οι ομάδες παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις. Ωστόσο η διάθεση για τη νίκη δεν έλλειψε και στους δύο αντίπαλους. Η νικήτρια ομάδα φάνηκε ανώτερη σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε ως το φινάλε, λόγω εμπειρίας και καλύτερων επιλογών.

Η νεανική ομάδα του γηπεδούχου Θερμαϊκού ήταν αξιόμαχη παλεύοντας κάθε φάση σε άμυνα και επίθεση. Με τη νίκη  η ομάδα του Θόδωρου Σταυρόπουλου ανέβηκε στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή σε μνήμη του πατέρα του αθλητή Μπακιρτζόγλου των γηπεδούχων, που απεβίωσε σε ηλικία 56 χρόνων. 

Δεκάλεπτα: 13-17, 29-38, 45-55, 55-68
Διαιτητές: Παπαδοπούλου K.-Σπυριάδης
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Λαζαρίδης): Αγγελόπουλος 16(3), Λαζαρίδης Θ. 9, Δαγκλής 8(2), Xατζηαποστολίδης 6(2), Αλβανός 6, Λαζαρίδης Ι.4, Πατσίκας 4, Παπαδόπουλος 2.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κυριαζίδης 20(1), Κώττης 16(4), Πανταχός 10, Κολογοσίδης 5(1), Αηδονίδης 5(1),  Γεράκης 5, Θρασυβουλίδης 5, Στυλίδης 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια