Τα στατιστικά της κανονικής σαιζόν στην Α ΕΚΑΣΘ γυναικών-Μεγάλη πρωταγωνίστρια η ΜΕΝΤ

Πρώτη με διαφορά η ΜΕΝΤ και χωρίς ήττα (26-0). Καλύτερη κόουτς ήταν η Βιβή Διαβολεμένου, ενώ... ρουκι της χρονιάς αναδεικνύεται η Κατερίνα Μπαξεβανου  της ΜΕΝΤ.

Περισσότερες συμμέτοχες στην κατηγορία έχουν Θερμαϊκός Θέρμης, Αμπελόκηποι-Μενεμένης  καθώς πήραν μέρος και στα επτά πρωταθλήματα από τότε που καθιερώθηκε το τρίποντο στα 6.75.

Στα πλέι-οφ θα συμμετάσχουν η ΜΕΝΤ (5η συνεχόμενη συμμετοχή), ο Ναύαρχος Βότσης (3η συμμετοχή και 2η συνεχόμενη), και οι «ρουκι» (ΓΣ Μενεμένης, Αστέρας Πλαγιαριου).

Επιστροφή στην κατηγορία της Νάσιας Τοσκα και της Αποστολιας Γουτη.

Η Γεωργιάδου βγήκε πρώτη μπομπερ με τη μικρότερη διαφορά (ένα τρίποντο) ενώ στις κατακτήσεις έφτασε στην πρώτη θέση την Αγαθαγγγελιδου.

Η Παπαδοπούλου βγήκε πρώτη σκόρερ με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (452 έναντι 536 πόντων της Γωγώς Κανταρα), ενώ η Στέλλα Καζαντζή με 428 πόντους και η Γαβριλη με 403 πετυχαν την τρίτη και τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο σκοράρισμα.

Η Τσαλοπουλου για τέταρτη χρονιά είναι στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ και μπομπερ, ενώ η Κιλινκαριδου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ.

Η Καμπιτση της ΜΕΝΤ συμπλήρωσε τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη δεκάδα των μπομπερ, ενώ τέλος η Παυλίδου και η Ουτσιου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ και η Παυλίδου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη δεκάδα των μπομπερ.


Τέλος πρώτη φορά ομάδα έχει τρεις παίκτριες στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ όπως ο ΓΣ Μενεμένης φέτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια