Τα ευχαριστώ του Παναθλητικού Goalbet

Το διοικητικό σχήμα της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού Goalbet αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια και ονομαστικά όλους εκείνους τους φίλους – επιχειρηματίες οι οποίες πίστεψαν και στάθηκαν αρωγοί στο φετινό project του συλλόγου το οποίο προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις και τους έφερε στην έκτη θέση της Α1 γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σίγουρα ο μεγάλος στυλοβάτης της φετινής χρονιάς ήταν ο Μέγας Χορηγός της ομάδας, η εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων GOALBET.

Μεγάλη και η συνεισφορά των 6 Χρυσών Χορηγών του συλλόγου, και συγκεκριμένα: τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, την εταιρεία πληροφορικής EPSILON NET, τα ανταλλακτικά ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε, την εταιρεία υποδημάτων VOI NOI, και την εταιρεία αλιευμάτων AQUA TRADE, τα Ενεχυροδανειστήρια ΙΑΤΡΟΥ.

Σπουδαία και η αρωγή των 10 Βασικών Χορηγών του συλλόγου, των εταιρειών: Γ.Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ανταλλακτικά, ΔΙΑΚΑΚΗΣ Εισαγωγική, SEDE STYLING αλυσίδα κομμωτηρίων, ΕΛΛΗΝΙΚΑ MARKET αλυσίδα super market, ADMINE Διαφημιστική, ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ Μεταφορές, COTTON HOUSE Βιοτεχνία Ρούχων, ΣΥΓΚΛΙΣΗ Εταιρεία Συμβούλων, ΣΕΙΡΙΟΣ Κάβα Ποτών, ΣΙΡΔΑΡΗ Φροντιστήρια.

Σημαντική η στήριξη των 15 Βασικών Υποστηρικτών του συλλόγου οι οποίοι είναι: Δίχτυα ΔΙΟΠΑΣ, Βότανα ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ, BOULEVARD 23 Café Bar, Ουζερί Ο ΒΟΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ, PIZZA GRECA, Ταβέρνα ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΘΕΑ, Ταβέρνα ΓΛΥΚΑΝΝΙΣΟΣ, Ταβέρνα ΣΩΤΗΡΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Λογιστικές Υπηρεσίες, EASY SOLUTIONS Συστήματα Πληροφορικής, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Cars, LENAS BISTRO, Μπουγάτσα ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Γρ. τελετών ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Παραδοσιακό Κρεοπωλείο ΚΡΕΑΤΟΣ ΤΕΧΝΗ.

Θα θέλαμε βέβαια να συγχαρούμε και το τμήμα marketing του συλλόγου και να ευχαριστήσουμε θερμά το site www.spotakia.com για τη στήριξη αυτού του project.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον ορθοπεδικό της ομάδας Δημήτρη Χρηστίδη για τις πολύτιμες ιατρικές του υπηρεσίες

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους 240 κατόχους διαρκείας αλλά και σε όλες τις φίλες και φίλους της ομάδας οι οποίοι έκαναν το Γεντί Κουλέ μια από τις ισχυρότερες και ωραιότερες έδρες της Α1 Γυναικών.


Ευελπιστούμε ότι και τη νέα χρονιά η οικογένεια του Παναθλητικού Goalbet θα μεγαλώσει και θα αποκτήσει νέα μέλη που θα ζήσουν μαζί μας τη χαρά και τη συγκίνηση». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια