Ελπίδες Ηλιούπολης και Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου διαψεύδουν ότι υπέγραψαν το εξώδικο στην ΕΚΑΣΘ για τους πέντε 32άρηδες

Από τις Ελπίδες Ηλιούπολης πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή, το τμήμα καλαθοσφαίρισης των Ελπίδων Ηλιούπολης θα ήθελε να διευκρινίσει ότι η ομάδα μας δεν συναίνεσε ποτέ, τόσο προφορικά όσο και γραπτά στην αποστολή εξώδικου προς την ΕΚΑΣΘ.          

Η διαφωνία μας, στην επικείμενη εφαρμογή της διοργανώτριας αρχής για διαχωρισμό - περιορισμό της άθλησης με μοναδικό κριτήριο την ηλικία, είναι πρόδηλη και εκφράστηκε απερίφραστα στην τελευταία συνάντηση των σωματείων,  πού έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ.

 Παρόλα αυτά, όσο και αν είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους διαχωρισμό και περιορισμό με οποιοδήποτε κριτήριο, ειδικά σε ότι αφορά τον αθλητισμό, το σωματείο μας πιστεύει πως οι όποιες διαφωνίες, γεφυρώνονται με αμοιβαία θετική προαίρεση και διάλογο και όχι με ένδικα μέσα.

Παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας και ευελπιστούμε στη λήψη αποφάσεων, οι οποίες θα προάγουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα προστατεύουν απρόσκοπτα το αναφαίρετο δικαίωμα όλων, να αθλούνται στο αγαπημένο τους άθλημα…. την καλαθοσφαίριση».

*Ακόμη μέλη της διοίκησης από τα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου τονίζουν ότι δεν στείλανε εξώδικο στην ΕΚΑΣΘ όσο και αν τους ενόχλησε αυτή η απόφαση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια