Πετυχημένη η «αυλαία» του 5ου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.-Φωτορεπορτάζ

Την Τετάρτη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς έπεσε η αυλαία του 5ου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. με την διεξαγωγή την 19:00 ώρα του μεγάλου τελικού μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Περίπου δεκαπέντε μέλη του Συλλόγου Οικογενειών λαο Φίλων Ατόμων Με Αναπηρία με την επωνυμία «Συνύπαρξη» πραγματοποίησαν το εναρκτήριο τζάμπολ. Από το πρώτο δεκάλεπτο η Δ.Α.Ε.Θ. ξέφυγε στο σκορ , με τη Δ.Α.Κ.Α.Θ. να πραγματοποιεί την ολική επαναφορά και να παίρνει κεφάλι στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ήταν κοντά και εναλλάσσονταν στο σκορ με τη Δ.Α.Ε.Θ. να αποκτά ένα μικρό προβάδισμα από το τέλος της τρίτης περιόδου και να το διατηρεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι αθλητές και των δύο ομάδων έδειξαν ιδιαίτερο πάθος για την κατάκτηση του τροπαίου. Καινοτόμο  χαρακτηριστικό του τελικού ήταν ότι για πρώτη φορά διεξήχθη με την παρουσία τριών διαιτητών. Τελικός νικητής ήταν η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με 72-63.

Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών τίμησε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο Φώτιο Δομζαρίδη για την διευκόλυνση που παρείχε στη διεξαγωγή του 5ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. και τον Γιωργή Μπουσβάρο για την συνολική προσφορά του στην ανύψωση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη .

Δεκάλεπτα: 21-8, 36-38, 54-49, 72-63
Διαιτητές: Πετανίδου-Παπαδοπούλου Κ.-Τσαρδούλιας
 Δ.Α.Ε.Θ. (Δεκουλάκος-Μοαβίνης): Κιρκινεζιάδης 3, Ασάρβελης, Γούσιος, Τουβεντσίδης Ι. 21(3), Δελόγλου 13(4), Γαλανίδης 29(2), Μιχαλόπουλος, Ντούρος, Μικρούλης, Τσαϊρίδης 6, Νικολαΐδης.
Δ.Α.Κ.Α.Θ. (Μανιάς Ν.-Βουβαλίδης): Λουλουδιάδης 8(1), Τζιτζιλάκης, Ιακωβίδης, Γκοτζαμανίδης, Πετρόβαλης 20(2), Μανιάς Ε., Βέρρας 8, Τουβεντσίδης Α. 3(1), Παπαντώνης Δ., Βατιάνης 2, Περδίκας 22(2).









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια