Μασλαρινός-Μπαλογιάννης και «οι φίλοι του Πέτρου» στο 6ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού προετοιμάζεται για το 6ο τουρνουά 3X3 που θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις και για μία ακόμη χρονιά θα είναι υπό την αιγίδα της FIBA.

Το πρώτο ραντεβού θα δοθεί στις 28 Μαΐου στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, το δεύτερο στις 11 Ιουνίου στο ΔΑΚ Σίνδου και το τρίτο στις 17 Ιουνίου στο 3ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών Γεννηματά.

Και το 6ο τουρνουά της ΗΟΟΡ, όπως και όλα τα προηγούμενα, θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αποδέκτη το σύλλογο «Οι φίλοι του Πέτρου» του Γιώργου Μπαλογιάννη σε συνεργασία με την Urban Legends του Αιμίλιου Σαμπάνη ενώ  για ακόμη μία φορά θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Τάσου Τέμπου.

Η ιδιαιτερότητα για μία ακόμα χρονιά είναι το γεγονός ότι οι δύο καλύτερες ομάδες των τουρνουά της κατηγορίας 18+ θα συμμετέχουν στον τελικό των τουρνουά της Urban Legends και η νικήτρια ομάδα θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο σταθμό στην Πράγα(5-6 Αυγούστου).

Όπως κάθε χρόνο, και το φετινό 6ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ αφορά αθλητές και ερασιτέχνες, λάτρεις του basketball, ηλικίας από 5 έως 105 ετών! Μεταξύ άλλων η HOOP ετοιμάζει όπως κάθε χρόνο πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες που παράλληλα θα λάβουν μέρος σε ατομικά διαγωνιστικά, βολών, τριπόντων κλπ. και θα κερδίσουν πολλά δώρα.

Επίσης και στο φετινό 6ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ θα εφαρμοστεί το online ranking σύστημα σε συνεργασία με το ranking σύστημα της FIBA. Σύμφωνα με αυτό καθένας από τους συμμετέχοντες θα μπορεί να βλέπει τις επιδόσεις του αλλά και την κατάταξη του, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Η διαδικασία εγγραφών ξεκίνησε ήδη στην ιστοσελίδα της HOOP, www.hoopbec.gr. Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310582454 και 6986613311

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια