Στον τελικό του κυπέλλου γυναικών της ΕΚΑΣΘ οι νεάνιδες του Αρη-Επικράτησαν με 64-52 του Ναύαρχου Βότση-Επεισόδια και διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων στους διαιτητές στο τέλος του αγώνα

Εχοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, οι νεάνιδες του Αρη επικράτησαν με 64-52 του πρωταθλητή της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών, Ναύαρχου Βότση, και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου γυναικών της ΕΚΑΣΘ, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αυριανού αγώνα Αστέρας Ιπποδρομίου Μαντουλίδης-ΜΕΝΤ.  

Ο Ναύαρχος που ήταν από την αρχή πίσω στο σκορ ισοφάρισε σε 24-24 στο 17ο λεπτό, όμως οι «κίτρινες» έκαναν σερί 13-0 κλείνοντας το δεύτερο δεκάλεπτο με 37-24. Η διαφορά έφθασε μέχρι και τους 25 πόντους στο 33ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μετά από τέσσερα λεπτά στους εννέα, εκμεταλλευόμενοι και την είσοδο αρκετών νεαρότερων παικτριών του Αρη.

Δεκάλεπτα: 16-10, 37-24, 52-38, 64-52
Διαιτητές: Τσαλκιτζής Αρ.-Παπαδοπούλου Κ.
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΑΡΗ (Κουλακιώτης-Μακρής): Τσινέκε Ε. 20(3), Τσινέκε Κ. 13(1), Γκρίτζαλη 12, Γιαννουσίου 6, Θωμόγλου, Νιγδέλη, Βαντσιούρη 2, Ουζούνη Μαγ., Μπουντούκα 11, Μπερμπέρη, Αβρονιδάκη, Κωφοκώτσιου.
Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Μαυρίδης): Αραμπατζή, Κωνσταντινίδου 7(1), Καζαντζή 18, Κιζιρίδου 18(4), Πασχάλη 2, Νασουφίδου 5, Κισκιπελή, Ζούνη 2, Δέλλιου.

Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα

Μετά το τέλος του αγώνα οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο τα εξής:

«Κατά την αποχώρησή μας για τα αποδυτήρια για να κλείσουμε το φύλλο αγώνα η παίκτρια της β΄ ομάδας Κωνσταντινίδου, απευθυνόμενη στους δύο διαιτητές είπε ειρωνικά και επιθετικά: «Τώρα να σας δω έξω». Τα υπόλοιπα αναγραφόμενα φαίνονται μόνο στο λευκό φύλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ κρατήθηκε το δελτίο της.

Κώστας: «Η χειρότερη διαιτησία της χρονιάς»

Ο έφορος του Ναύαρχου Βότση, Ζαχαρίας Κώστας, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ο τελευταίος αγώνας μας επιφύλασσε την χειρότερη - με διαφορά - διαιτησία της χρονιάς. Δυστυχώς δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των κοριτσιών μας και δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το νταμπλ για φέτος...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια