Στον Ολυμπιακό Βόλου η Ευγενία Κωτούλα- Ανανέωσε η Ταντουρόφσκα

Σε μια ακόμη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος  μετά από την συμφωνία με την Ευγενία Κωτούλα.

Η παίκτρια αγωνίζεται στη θέση φόργουορντ , έχει ύψος 1,84 και τελευταίος σταθμός της καριέρας της ήταν ο Πιερικός-Αρχέλαος με τον όποιο αγωνίστηκε και απέναντι στη νέα της ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Η Ευγενία Κωτούλα κατάγεται από την Κοζάνη και έως τη σεζόν 06-07 αγωνίστηκε στο Λασσάνη Κοζάνης  στην Α2 , την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου στην Α1 , τις περιόδους 2008-10 αγωνίστηκε με τον Παναθλητικό στην Α2 , το 2010-11 γύρισε στο Λασσάνη Κοζάνης για την Α2 , το 2011-12 αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα  Πτολεμαΐδας στην  Α1 , το 2012-13 στέφτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας αγωνιζόμενη με τον Παναθηναϊκό στην Α1 , το 2013-14 αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης στην  Α1 , το 2014-16 αγωνίστηκε στη γενέτειρα της με το Λασσάνη στο τοπικό και το 2016-17 με τον Πιερικό-Αρχέλαο στην  Α2 .

Εχει στο βιογραφικό της και την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση με την Εθνική Νέων Γυναικών με την οποία , ως βασικό στέλεχος, κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2005.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει την Ευγενία Κωτούλα στην ομάδα μας και ευχαριστεί τους διοικούντες την ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης για την αναγνώριση των τόσων χρόνων αθλητικής παρουσίας της στην ομάδα τους.

Ανανέωσε η Ταντουρόφσκα


H Aνα Ταντουρόφσκα  για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει την συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αφού συμφώνησε με την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ώστε να πετύχει το στόχο της παραμονής και να καταστήσει την ομάδα ανταγωνιστική σ΄ αυτό.

Η Ανα αποτέλεσε φέτος έναν βασικό πυλώνα επιτυχίας της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία όντας η τέταρτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 και πρώτη στην ιστορία της κατηγορίας στα τρίποντα με 78 σε μια σεζόν, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Βολιώτισσας Παναγιώτας Τσιαμπούρη.

Είναι σούτινγκ γκαρντ (26 χρόνων, 1.75 ύψος) πρόπερσι αγωνιζόταν στην Αδριατική Λίγκα, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν τόσο στην Αρτέμιδα όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της περιόδου  2014-15, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της FYROM .

 Ήδη η Ανα βρίσκεται στη χώρα της για προετοιμασία με την Εθνική Γυναικών της χώρας της,  ενόψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2018.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια