Στην Αναγέννηση Φλόγα Πολίχνης ο Στεψιανός-Παρελθόν οι Σαμουρκασίδης, Κουρατίδης, Μπουντούκης, Σαλαμπασίδης και Αρσάβελης

Έπειτα από μια ατυχή χρονιά και παρά τις προσπάθειες που έγιναν από αθλητές και προπονητή, το ανδρικό της Αναγέννησης Φλόγα Πολίχνης, «έχασε» ακόμη μία κατηγορία. Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Καιρός είναι να ανασκουμπωθούμε όλοι μαζί και να οδηγήσουμε την ιστορική μας ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Πριν από κάθε άλλη κίνηση θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που βοήθησαν την ομάδα παρά τον υποβιβασμό . Φεύγουν από την Αναγέννηση Φλόγα οι Σαμουρκασίδης Πρόδρομος , Κουρατίδης Τάσος , Μπουντούκης Στέλιος , Σαλαμπασίδης Στράτος , Αρσάβελης Γιάννης».

Αποκτήθηκε ο Στεψιανός

Στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του αθλητικού δυναμικού η πρώτη μεγάλη και καίρια μεταγραφή έγινε καθώς ο Φώτης Στεψιανός είναι αθλητής του συλλόγου. Ηταν επιθυμία να ενταχθεί στο δυναμικό όταν ακόμα η Αναγέννηση έπαιζε στην Β΄ Εθνική. Η παρουσία του είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα για την νέα χρονιά. Ο Στεψιανός αγωνίστηκε με ΒΑΟ, Χαλκηδόνα, Παναθλητικό και Αλέξανδρο Συκεών .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια