Συνεχίζει ο Ρουμπελάκης στις Εσπερίδες-Οι δηλώσεις του γνωστού τεχνικού

Ο Γιώργος Ρουμπελάκης θα είναι ο μακροβιότερος προπονητής των Εσπερίδων Καλλιθέας στην γυναικεία ομάδα αφού με απόφαση της διοίκησης , παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία για τέταρτη σερί σεζόν .

Είχε προσληφθεί στις 4 Φεβρουαρίου του 2014 και μετά από τρεις σεζόν στην Α2 (2014-15, 2015-16, 2016-17)  θα είναι προπονητής της ομάδας και την νέα χρονιά αφού τα βρήκε τόσο με την διοίκηση (Βαλαβάνης, Μόκκας, Σταθόπουλος, Παπαθεοδώρου, Πάγγος)  αλλά και με την διοικούσα επιτροπή στην οποία ηγείται  ο Κώστας Σιδηρόπουλος. Ο Γιώργος Ρουμπελάκης που θα  είναι ο πιο νέος προπονητής στην Α1 (37 ετών)  έχει ήδη ετοιμάσει τα πλάνα του. Σε δηλώσεις του  αναφέρει :

«Η άνοδος στην Α1 για τις Εσπερίδες Καλλιθέας δεν ήταν αυτοσκοπός αλλά προέκυψε μέσα στην χρονιά . Κυνηγήσαμε τον στόχο και τελικά προέκυψε , δικαιώνοντας τους κόπους μιας χρονιάς . Οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή από τις αθλήτριες τον ιατρό και τον φυσιοθεραπευτή μέχρι τους συνεργάτες μου και φυσικά τους διοικούντες . Μια καλοκουρδισμένη μηχανή , χωρίς υπερβολές αλλά με πάθος και όραμα ,  μια συνταγή που πέτυχε απόλυτα  και πρόθεσή μου είναι να διατηρηθεί στον μέγιστο βαθμό . Η εμπειρία μου δίνει εφόδια . Η ανανέωση παραμονής μου για μια ακόμη χρονιά  στην τεχνική ηγεσία της ομάδας , με κάνει υπερήφανο που πήρα πάλι το χρίσμα και με τιμά . Έχει να κάνει με το συναισθηματικό κομμάτι αφού έχω δεθεί πολύ με όλους και χαίρομαι περισσότερο για εκείνους και εκείνες που πέτυχαν και έχουν πολλά να πετύχουν ακόμη , αφού εχθρός του καλού είναι το καλύτερο  . Θα στηριχτούμε στον βασικό κορμό της ομάδας που συνετέλεσε στην πολύ καλή της πορεία και θα επιδιώξουμε με συνετές κινήσεις και προσθήκες να ακολουθήσουμε το πλάνο της διοίκησης με στόχο πλέον την καταξίωση της ομάδας μας στην μεγάλη  κατηγορία . Μην ξεχνάμε το πόσο ιστορικό σωματείο  είναι οι Εσπερίδες . πόσα έχουν πετύχει την τελευταία 20ετία και όπως τόνισα και αλλού η θέση της ομάδας είναι εδώ στην Α1 . Σκληρή δουλειά λοιπόν και όλα θα έλθουν...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια