Στην όγδοη θέση του ομίλου του ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης

Με τον καλύτερο –αγωνιστικά- δυνατό τρόπο, ολοκλήρωσε μια δύσκολη χρονιά ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης. Η ομάδα του Θοδωρή Σταυρόπουλου στον τελευταίο αγώνα της επιβλήθηκε του Πρωτέα Κορδελιού με 72-60.

Με τη νίκη αυτή κατάλαβε την τελική 8η θέση σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική αγωνιστική ανατροπή, αφού ως τις αρχές του β γύρου βρισκόταν στην 14η και πάλευε για τη σωτηρία της.

Η τελευταία νίκη κερδήθηκε με μεγάλη δυσκολία, αφού η νεανική (με παίκτες και από το εφηβικό) ομάδα του φιλοξενούμενου Πρωτέα Κορδελιού παρουσιάστηκε ιδιαίτερα… φρέσκια και ανταγωνιστική, διατηρώντας το προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι έμπειροι παίκτες του γηπεδούχου παίζοντας καλύτερη άμυνα βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση, με συνέπεια να επιβληθούν καθαρά. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις (από οκτώ παίκτες η καθεμιά) με σημαντικότερες η φιλοξενούμενη. Κατά τη διάρκεια της  αναμέτρησης εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία και από τις δύο πλευρές, ωστόσο στο τέλος  όλοι έδωσαν τα χέρια με ευχές για καλή… επόμενη χρονιά.
Δεκάλεπτα: 12 -16, 32-32, 56-48, 72-60
Διαιτητές: Χατζίδου-Καμηλάρης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κυριαζίδης 22(1), Γεράκης 17(1), Κώττης 12(1), Πανταχός 6, Αηδονίδης 5(1), Κολογοσίδης 4(1),Κάπνας 4, Στυλίδης 2.

ΠΡΩΤΕΑΣ (Τσελεμπής): Ρατόπουλος 23, Μπαλαφούτης 10, Μπρούντας 9,  Μόσχου 7(1), Στρίμτσος 5(1), Γιαννακούλης 4, Παπαγιαννίτσης 2 , Καραμιχάλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια