Απολογισμός και ευχαριστίες για τις Ελπίδες Ηλιούπολης

Τον απολογισμό της χρονιάς δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους οι Ελπίδες Ηλιούπολης:

«Με συνολικό απολογισμό 18 νίκες- 6 ήττες εκπλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι Ελπίδες Α.Ο. Ηλιούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΚΑΣΘ.

Η ομάδα τερμάτισε τέταρτη στον σχετικό όμιλο και στη 13η θέση στη συνολική βαθμολογία κατάταξης της Γ2 κατηγορίας, πραγματοποιώντας την καλύτερη αγωνιστική πορεία από την επανασύστασή της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Ελπίδες είχαν την καλύτερη άμυνα ανάμεσα σε 52 ομάδες των τεσσάρων ομίλων της Γ2 ΕΚΑΣΘ με 1013 πόντους (42.2 ανά αγώνα) παθητικό.

Παρόλα αυτά δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου, καθώς οι πολλές απουσίες σημαντικών παικτών (τραυματισμοί, επαγγελματικοί λόγοι), μείωσαν τη δυναμική της ομάδας και στα κρίσιμα παιχνίδια το ρόστερ ήταν αποδυναμωμένο.

Επίσης, στο θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ, προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο αποκλείοντας τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου, κόντρα στα προγνωστικά, καθώς ο αντίπαλος ήταν ομάδα της Γ1 ΕΚΑΣΘ. Στο δεύτερο γύρο, σε νοκ άουτ παιχνίδι αποκλείστηκε από τον σαφώς ανώτερο Κεραυνό Αγίου Παύλου, πραγματοποιώντας αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ο στόχος της ανόδου μπορεί να μην επιτεύχθηκε αλλά οι εμπειρίες που αποκομίστηκαν, δίνουν στην ομάδα εφαλτήριο αγωνιστικότητας για τη νέα καλαθοσφαιρική χρονιά. Παράλληλα με αρκετές αλλαγές και κατάλληλες προσθήκες παικτών σε θέσεις κλειδιά, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2017-18, όπου θα επιστρέψει δριμύτερη και σαφώς ενισχυμένη.

Εκ μέρους της Διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας των Ελπίδων Α.Ο. Ηλιούπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

1. Ολες τις ομάδες, αντιπάλους (στελέχη, παίκτες, προπονητές) για την άψογη συνεργασία, το σεβασμό και το ήθος που επέδειξαν, όπου και αν αγωνιστήκαμε και να τους ευχηθούμε πολλές επιτυχίες για το μέλλον!

2. Τον Δήμο Παύλου Μελά για την αγαστή συνεργασία και την υποστήριξη που παρείχε στην ομάδα, με τη διάθεση των δημοτικών γηπεδικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο των επίσημων αγώνων όσο και για τις απαραίτητες προπονήσεις.

3. Την ΕΚΑΣΘ για την άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

4. Όλους τους παίχτες, ανεξαιρέτως που αγωνίστηκαν, σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, με πείσμα και πάθος που παρά τις αντιξοότητες, υπερέβαλλαν εαυτούς και πραγματοποίησαν αξιοσημείωτη αγωνιστική πορεία.

5. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που τόσο στα εντός όσο και στα εκτός παιχνίδια, συμπαραστάθηκε με αξιοθαύμαστη παρουσία στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια