Παρελθόν από τους άνδρες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ο Χριστοφορίδης-Τι αναφέρει στη δήλωσή του

Δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο ανδρικό τμήμα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ο Θόδωρος Χριστοφορίδης, που παραμένει στο εφηβικό και το παιδικό του συλλόγου καθώς και υπεύθυνος ακαδημιών. Στην δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά την προσπάθεια που κάναμε πέρσι ώστε να επανέλθει η ομάδα στην A' EΚΑΣΘ, η διοίκηση του συλλόγου με εμπιστεύτηκε να οδηγήσω την ομάδα στην προσπάθεια για παραμονή στη κατηγορία.

Η χρονιά εξ αρχής ήταν πολύ δύσκολη καθώς οι εκλογές στον σύλλογο καθυστέρησαν το αγωνιστικό προγραμματισμό. Κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε προβλήματα πάσης φύσεως (τραυματισμούς, απώλειες αθλητών κλπ.). Ωστόσο η πίστη μου στους αθλητές μου και στην επίτευξη του στόχου μας δεν έπαψε ποτέ και αυτοί με δικαίωσαν.

Η ομάδα μετά από αρκετά χρόνια παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη κατηγορία και μπορεί πλέον να αισιοδοξεί ότι θα επανακαθιερωθεί στη μεγαλύτερη κατηγορία της Ενωσης.

Παρόλα αυτά η επίτευξη του στόχου δεν έφερε τα χαμόγελα που θα ήθελα και περίμενα για την προσπάθεια που κάναμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική κι επομένως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το αντρικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Απόστολο Καλαϊτζή  για την συμβολή του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους αθλητές μου. Τα πράγματα δεν ήταν πάντα όπως τα θέλαμε, όμως αυτοί που έμειναν και πάλεψαν μέχρι το τέλος έδωσαν και τη ψυχή τους για την ομάδα. Έφτασαν στα όριά τους κάποιες φορές και ίσως τα ξεπέρασαν κιόλας και γι αυτό θα είμαι ευγνώμων για την άψογη συνεργασία μας. Τους εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν κι ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια