Πονοκέφαλος Κεραμιδά με Λύμουρα

Η Εθνική γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της προχθές Πέμπτη ενόψει Πανευρωπαϊκού (Τσεχία 16-25 Ιουνίου) και σιγά σιγά αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της. Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Κώστα Κεραμιδά ακούει στο όνομα της Λολίτας Λύμουρα που δεν προπονείται με ενοχλήσεις στο γόνατο κάτι που προβληματίζει το ιατρικό τιμ.

Η Λύμουρα ήδη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και την Δευτέρα θα υπάρχουν νεότερα για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για το κατά πόσον και πότε θα μπορεί ο Ομοσπονδιακός τεχνικός  να υπολογίζει στην αθλήτρια που απούσης και της Χατζηνικολάου είναι πολύ σημαντική στο χτίσιμο αυτής της ομάδας. Μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και η Στέλλα Καλτσίδου αλλά αυτή με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να είναι παρούσα στην Πράγα.


Η προετοιμασία της Εθνικής είναι φέτος σχετικά μικρή (ούτε ένας μήνας για το Πανευρωπαϊκό) και είναι λογικό ο Κεραμιδάς να θέλει τουλάχιστον όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του. Όπλο των διεθνών είναι η καλή χημεία και το δέσιμο. Στα επόμενα 24ωρα όμως θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια