Μαγαλιού: «Πιεστήκαμε αλλά τελικά τα καταφέραμε!»

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση μετά από αρκετά χρόνια να αφήσει την Αθήνα για τα… μάτια της Θεσσαλονίκης. Η Τούλα Μαγαλιού επέστρεψε στα παρκέ της Α1 φορώντας αυτή τη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ σε μια χρονιά ιδιαίτερη όπως αποδείχτηκε αλλά με το τελικό πρόσημο να είναι θετικό όπως δήλωσε και στο agapotobasket.gr λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση μιας ακόμα αγωνιστικής σεζόν.

Πως ήταν η χρονιά που ολοκληρώθηκε για σένα;

Ήταν μια γεμάτη χρονιά για μένα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν και είχαμε διαφορετικούς στόχους τελικά καταλήξαμε να παλεύουμε για να μην είμαστε στα play-out. Αυτό που κρατάω βέβαια είναι ότι τελειώσαμε τη σεζόν με επιτυχία.

Η ομάδα σου σώθηκε χωρίς να μπει στη διαδικασία των play-out. Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά;

Η ομάδα μου παρ' όλο που έκανε κάποιες ήττες που δεν έπρεπε, έδειξε τον δυνατό της χαρακτήρα και κέρδισε σημαντικά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η υπερπροσπάθεια που κάναμε σαν ομάδα τα τρία τελευταία παιχνίδια, όπου δείξαμε θέληση και επιμονή!

Ποιες στιγμές της σεζόν ξεχωρίζεις;

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές μου έχουν μείνει στο μυαλό μου περισσότερο... όπου έπρεπε να κάνουμε 3 στις 3 νίκες! Πιεστήκαμε αλλά τελικά τα καταφέραμε!

Φέτος είδαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τις θέσεις 2 έως 11. Ποια είναι η δικιά σου γνώμη;

Από την αρχή του πρωταθλήματος είχα πει ότι πέρα από τον Ολυμπιακό που είναι μια ομάδα με ποιότητα και πολύ βάθος, όλες οι υπόλοιπες θα είναι πολύ κοντά. Και αυτό φάνηκε στη συνέχεια όπου έγινε πολύ ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν η μια την άλλη και τερμάτισαν όλες με μικρές βαθμολογικές διαφορές.

Μπορεί το μπάσκετ των γυναικών να κάνει ακόμα περισσότερα βήματα και μεγαλύτερα μπροστά; Με την εμπειρία σου τόσα χρόνια στα παρκέ τι πιστεύεις ότι θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση;

Φυσικά και μπορεί να κάνει μεγαλύτερα βήματα μπροστά, διότι η αγάπη μας για το μπάσκετ το κρατάει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο!  Αν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με πράξεις και με θετική σκέψη τότε σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση.

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για την επόμενη μέρα;

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστώ και να γεμίσω τις μπαταρίες μου έτσι ώστε να είμαι έτοιμη για την νέα χρονιά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια