Καλοκαιρινό καμπ από τον Αετό Φιλύρου στην κατασκήνωση «Αλεξάνδρα» με συντονιστή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή-Η χρονική περίοδος-Το κόστος συμμετοχής

Ο Αετός Φιλύρου, από τον Ιούνιο του 2014, αποτελεί έναν ενεργό πυλώνα αθλητικής έκφρασης και κοινωνικής συμμετοχής, συνδιαμορφώνοντας τις πολιτιστικές και αθλητικές τάσεις του Φιλύρου. Η προσπάθειά αυτή αγκαλιάστηκε από όλους, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή η Ακαδημία να αριθμεί πάνω από 130 αθλήτριες/αθλητές και 547 μέλη.

Αφουγκραζόμενοι τόσο τις ανάγκες και τις επιθυμίες των παιδιών, όσο και των γονέων τους, ανακοινώνουν τη διοργάνωση αθλητικού camp κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Το camp θα πραγματοποιηθεί στην παιδική κατασκήνωση «Αλεξάνδρα», η οποία επιλέχθηκε μετά από έρευνα της διοίκησης και του τεχνικού team, καθώς ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρντ που έχουν θέσει ως Ακαδημία.

Η κατασκήνωση βρίσκεται στον Νομό Καβάλας, στην περιοχή Κάριανης,110 χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 55 χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας. Σε ένα μαγευτικό χώρο σε φυσικό καταπράσινο περιβάλλον, μια σωστά μελετημένη και οργανωμένη κατασκήνωση η οποία παρέχει στα παιδιά υγιεινή, άνετη και ασφαλή παραμονή (https://www.alexandracamp.gr)

Η επιλογή της συγκεκριμένης κατασκήνωσης έγινε αφενός γιατί πληροί τις προϋποθέσεις που θέτουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και αφετέρου διότι εκεί θα βρίσκεται ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες προπονητές στην ιστορία του μπάσκετ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο καταξιωμένος coach του Ηρακλή μάλιστα θα είναι αυτός, ο οποίος θα συντονίζει και θα οργανώνει το camp της κατασκήνωσης.

Ο σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφει ο προπονητής της ακαδημίας του Φιλύρου, Σταύρος Αντεδάκης προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Αλεξανδρή, είναι δεδομένα και παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, καθώς ως γνωστόν, ο προπονητής της Ακαδημίας ήταν και παραμένει ακόμα μαθητής του. Φανταστείτε το αποτέλεσμα το οποίο θα αποκομίσει το παιδί έπειτα από αυτόν τον συνδυασμό, δασκάλου (Βαγγέλη Αλεξανδρή) με μαθητή (Σταύρου Αντεδάκη). Υπεύθυνος  για την ακαδημία θα είναι ο προπονητής και ιδρυτής της, Σταύρος  Αντεδάκης, με συνοδό την Γεωργία Σταματάκη η οποία θα είναι και η υπεύθυνη επικοινωνίας του προγράμματος.

Η χρονική περίοδος του camp για το μπάσκετ θα είναι από τις 24/06/2017 έως 01/07/2017.

Το κόστος κατά αθλήτρια/αθλητή για την περίοδο του camp για όσους τους καλύπτει το ταμείο τους ανέρχεται στα 50,00 €. Το κόστος κατά αθλήτρια/αθλητή για την περίοδο του camp για όσους δεν έχουν κατασκηνωτική κάλυψη ανέρχεται στα 200,00 €. Τα έξοδα μεταφοράς προς και από την κατασκήνωση είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ξεκινάει από τις 01/04/2017 έως και τις 30/05/2017. Τα παιδιά τα οποία θέλουν να λάβουν μέρος στο camp θα πρέπει να ενημερώσουν εντός της χρονικής περιόδου η οποία αναφέρεται παραπάνω.

Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ - ΙΚΑ θα ισχύουν κανονικά στους δικαιούχους. Υποβολή των αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2017 (http://www.oaed.gr)

Στις αθλήτριες/αθλητές του Αετού θα δοθούν συλλεκτικές μπλούζες και καπέλα του 1st Camp Baketball .

Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:

6948 20.30.40. Σταύρος Αντεδάκης

6976 199.199  Γεωργία Σταματάκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια