Γαλατσόπουλος-Μπάγιος: Ένα αχτύπητο δίδυμο στον ΒΑΟ-Δείτε τα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπά τους

Ξεκίνησαν από τους δύο αιώνιους της Θεσσαλονίκης. Από τον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Γαλατσόπουλος (δεξιά) και από Άρη ο Αντώνης Μπάγιος (αριστερά). Και βρέθηκαν μαζί στην ομάδα του ΒΑΟ, στην οποία αγωνίστηκαν φέτος. Ένα αχτύπητο και περιζήτητο δίδυμο.

Με αφορμή αυτά τα highlights με τις κορυφαίες στιγμές τους στη σεζόν, οι δύο αθλητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα τους γονείς τους που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή τους, τον προπονητή και την διοίκηση του ΒΑΟ για την άψογη συνεργασία τους, τον γυμναστή της σχολικής ομάδας μπάσκετ που έζησαν μαζί του όμορφες στιγμές (πρωταθλητές δυτικής Θεσσαλονίκης νικώντας στον τελικό τα εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και έφτασαν μέχρι την Γ΄ φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος).

Τέλος οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που είχαν στις προηγούμενες ομάδες τους, οι οποίοι συνέβαλαν στην μέχρι τώρα βελτίωσή τους. Η φετινή πορεία των δύο αθλητών να αποτελέσει έξτρα κίνητρο για τους ίδιους, καθώς, ίσως και να μην πήραν τις ευκαιρίες που τους αναλογούσαν πέρσι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια