Πανάξια στη «μεγάλη» κατηγορία του ΕΚΘ οι δημοσιογράφοι-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με τον Ευκλείδη και τα πανηγύρια της ανόδου

Είμαστε πια πρωταθλητές… οε οε… τραγουδούσαν οι δημοσιογράφοι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ευκλείδη και την εύκολη επικράτηση με 67-48 στο «Ιβανώφειο» για την 22η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας του Εργατοϋπαλληλικού Πρωταθλήματος.

Οι «Ρεπόρτερς» με αήττητο σερί 10 νικών στον δεύτερο γύρο κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και να πάρουν όχι μόνο πανηγυρική άνοδο αλλά και το πρωτάθλημα στη Β΄ Κατηγορία.

Μετά από τρία χρόνια προσπάθειας οι Δημοσιογράφοι πήραν την πολυπόθητη άνοδο και θα αγωνιστούν την επόμενη χρονιά στην Α΄ Κατηγορία, ενώ η Πυροσβεστική θα είναι η ομάδα που θα τους συνοδεύσει.

Απομένει η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στους «Ρεπόρτερς» και την ομάδα ΑΒ Βασιλόπουλος, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην κορυφή και τις ομάδες που κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο παιχνίδι αν εξαιρεθεί το πρώτο δεκάλεπτο όπου οι δημοσιογράφοι μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ, η κατάσταση διορθώθηκε άμεσα στην δεύτερη περίοδο και με κύριο «όπλο» την σωστή αμυντική λειτουργία προηγήθηκαν με  29-16 με ένα επί μέρους 22-6.

Στο υπόλοιπο διάστημα οι «Ρεπόρτερς» προσφέροντας σκορ και θέαμα, με πρωταγωνιστές το «τρίο» Σουρμελίδης-Αυγέρης-Παπαϊωάννου που έπαιξαν και για τους απόντες έκαναν ακόμη πιο εύκολη την εικόνα του παιχνιδιού.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Σουρμελίδης με 27 πόντους (1 τρίποντο), εξαιρετικός επιθετικά ο Αυγέρης με 19 πόντους (2 τρίποντα) και οργάνωση στο παιχνίδι, ενώ ο Παπαϊωάννου κυριάρχησε στη ρακέτα σημειώνοντας με 15 πόντους. Από τον Ευκλείδη ξεχώρισε ο Κακάκης 15 πόντους.

Δεκάλεπτα: 7-10, 29-16, 51-36, 67-48
Διαιτητές: Μουτζούρης-Φωτιάδου                
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (Παπασιώπης): Παπαϊωάννου 15, Τσατσούλης 1, Τσορμπατζόγλου, Καραγιώργης 3(1), Αυγέρης 19(2), Κούσης 2, Σουρμελίδης 27(1), Λαζάρου.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Τσουρέκας): Κακάκης 15, Σταματάκης 2, Γεωργιάδης 8, Τσουρέκας, Νικολαϊδης 8, Κανδυλίδης 2, Ζουρνάς 7, Τζιαμπάζης 6(2), Σμυρνιός.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια