Σε δύο περιόδους τα φετινά Camps της GBA-H GBA και τα Basketball Camps-Τι είναι το GBA Basketball Camp-Σύντομη περιγραφή του Shooting Camp-Γήπεδο διεξαγωγής-Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα-Πληροφορίες

Σε δύο περιόδους θα διεξαχθούν και τα φετινά Camps της GBA. Από τις 19-24 Ιουνίου στα κλειστά της Μίκρας (γεννημένοι 2007, 2008 και 2009) και των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη (γεννημένοι 2005 και 2006), ενώ από τις 20-23 Ιουνίου στα ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη θα γίνει το shooting camp (γεννημένοι 2005 και 2006).

Στη δεύτερη περίοδο (26/6-1/7) θα γίνει το camp στα ΤΕΦΑΑ για γεννημένους το 2004 και μεγαλύτερους, ενώ το shooting camp για ίδια ηλικία θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο από 27-30 Ιουνίου.

H GBA και τα Basketball Camps

Η GBA δημιουργήθηκε με στόχο να αναπτύξει το basketball μέσα και έξω από το γήπεδο. Η όλη προσπάθεια εμπνέεται από την ιδέα ότι η σωστή διδασκαλία του basketball πρέπει να συνδυασθεί με το ήθος, το σεβασμό την σκληρή δουλειά και την αγάπη τόσο για τον αθλητισμό όσο όμως και για την μόρφωση. Η πεποίθηση είναι ότι έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων με σωστή αθλητική παιδεία. Η ανάγκη συνέχισης αυτής της προσπάθειας και το καλοκαίρι, οδήγησε στη δημιουργία των basketball camps.

Τι είναι το GBA Basketball Camp

Το Camp είναι μία συνέχεια της Ακαδημίας της GBA, τον Ιούνιο και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να συνεχίσουν την προπόνηση τους, να διατηρήσουν και να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να διασκεδάσουν παίζοντας basketball. Επιπλέον, με το προαιρετικό πρόγραμμα του Shooting Camp δίνεται η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αθλητές να βελτιώσουν τη μηχανική – τεχνική του «σουτ».

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

• Προπόνηση σε stations με μεγάλη έμφαση στα βασικά του basketball.
• Ατομικά και ομαδικά διαγωνιστικά.
• Αγώνες στους οποίους οι παίκτες και παίκτριες θα πρέπει να κάνουν πράξη αυτά που διδάσκονται στην προπόνηση.
• Ομιλίες από παίκτες και προπονητές.

Σύντομη περιγραφή SHOOTING CAMP

Το SHOOTING CAMP είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που απευθύνεται σε παίκτες και παίκτριες που θέλουν να βελτιώσουν ή να τελειοποιήσουν την ΜΗΧΑΝΙΚΗ/ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΥΤ (shooting mechanics) και τις κινήσεις των ποδιών (footwork). Πιο συγκεκριμένα, το footwork είναι οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένας παίκτης θα χρησιμοποιήσει τα πόδια του στην επίθεση. Το shooting mechanics είναι η τεχνική του σουτ. Το SHOOTING CAMP λειτουργεί ως ανεξάρτητο camp. Αυτό σημαίνει ότι ένας αθλητής/αθλήτρια έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει  μόνο στο SHOOTING MECHANICS and FOOTWORK CAMP, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει και το BASKETBALL CAMP. Επίσης ένας αθλητής/αθλήτρια έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και τα 2 camps.

Γήπεδο διεξαγωγής

-Το κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Campus Αθλητικών Δραστηριοτήτων των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (Παλαιά Εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Θέρμης, απέναντι από τον οικισμό «Λήδα Μαρία». Εξυπηρετεί η γραμμή 66 της αστικής συγκοινωνίας του ΟΑΣΘ ΧΑΡΙΛΑΟΥ – ΘΕΡΜΗΣ (από το πάρκο της Ν. Ελβετίας).

-Κλειστό γυμναστήριο Μίκρας

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 2310-309939


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια