Η τελετή λήξης του Πανελληνίου Εφηβων-MVP ο Καμπερίδης-Πρώτος σκόρερ ο Τσιρογιάννης-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα

Με την παράταξη των πέντε ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Ο Εργοτέλης που αναχώρησε νωρίτερα από την Κατερίνη για συγκοινωνιακούς λόγους, παρέλαβε το αναμνηστικό του μετά το τέλος του αγώνα του με τον Ολυμπιακό, από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη.

Η ΕΟΚ δια του αντιπρόεδρου της Αριστείδη Γολέμη, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης του Δούκα που πήρε το βραβείο του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννη Αλεξόπουλο. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Νίκος Αρσενόπουλος(Ολυμπιακός), Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός-Αρχέλαος), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ) και Παναγιώτης Βύρλας (Προμηθέας Πάτρας) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάζαρος Σαββίδης. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κώστας Τσιρογιάννης του Πιερικού Αρχέλαου που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη.

Στον πέμπτο Πιερικό Αρχέλαο την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης. Στον τέταρτο Προμηθέα Πάτρας το έπαθλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Απόστολος Θυσιάδης, ενώ στον τρίτο ΠΑΟΚ οι κ.κ. Παπαγιαννούλης και Θυσιάδης και στον δεύτερο Ολυμπιακό ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ Σωτήρης Κουλοσούσας και το μέλος του ΔΣ της, Λάζαρος Σαββίδης. Στο πρωταθλητή Ελλάδας Δούκα τα μετάλλια απένειμαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της, Αριστείδης Γολέμης, ο οποίος παρέδωσε και το κύπελλο.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια