Personal Improvement Camp από την Ελένη Καφαντάρη στο Πευκοχώρι-Το πρόγραμμα-Το προπονητικό Επιτελείο-Το κόστος συμμετοχής


To Personal Improvement Camp #5 (PIC#5) αποτελεί θεσμό στην Βόρεια Ελλάδα και θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στην κατασκήνωση «Γλάροι» την περίοδο 17-23 Αυγούστου για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 ετών με επικεφαλής του camp και υπεύθυνη προγράμματος την προπονήτρια των εθνικών ομάδων, Ελένη Καφαντάρη.

Κεντρικοί στόχοι του Camp είναι να αποκτηθούν οι απαραίτητες γνώσεις πάνω στο άθλημα, οι οποίες θα βελτιώσουν την απόδοση των παιδιών, να καλλιεργηθεί ο μπασκετικός τρόπος σκέψης τους, που θα τα καταστήσει περισσότερο ώριμα και αποτελεσματικά στο παιχνίδι τους, να γνωρίσουν τα οφέλη της ομαδοσυνεργασίας, τόσο σε επίπεδο συμβίωσης όσο και σε επίπεδο διεκπεραίωσης αθλητικών δραστηριοτήτων, μέσα σε ένα κλίμα πειθαρχίας αλλά και διασκέδασης.

Επικεφαλής Camp και Υπεύθυνη Προγράμματος: Ελένη Καφαντάρη (Προπονήτρια Εθνικής Νεανίδων και Βοηθός Προπονητή Εθνικής Γυναικών)

Είναι η πλέον πετυχημένη και καταξιωμένη προπονήτρια στη Βόρεια Ελλάδα ενώ από το 2014 αποτελεί την υπεύθυνη Εθνικών Ομάδων για την Βόρεια Ελλάδα και Βοηθός Προπονητή της Εθνικής Γυναικών. Τη διετία 2014-2016 διετέλεσε προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών την οποία οδήγησε στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας ενώ φέτος θα είναι η πρώτη προπονήτρια της Εθνικής Νεανίδων.

Διετέλεσε προπονήτρια της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με την οποίο έφτασε στον τελικό κυπέλλου και στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα ενώ έχει υπάρξει προπονήτρια σε διάφορα τμήματα των ομάδων: Άρης, Ηρακλής, Μ. Αλέξανδρος, Απόλλων Καλαμαριάς.

Φέτος ως προπονήτρια του Παναθλητικού Συκεών οδήγησε την ομάδα στην έκτη θέση της Α1 γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.  Διαθέτει πολυετή πείρα στην ανάπτυξη νέων παιδιών ενώ έχει μεγάλη εξειδίκευση στον σχεδιασμό προγραμμάτων για απώλεια βάρους, μυϊκή ενδυνάμωση, αποκατάσταση τραυματισμών, ατομική βελτίωση κ.α.

Πρόγραμμα

•Καθημερινές διπλές προπονητικές μονάδες
•Ξεχωριστά τμήματα ανά ηλικία και ανά φύλλο
•Ασκήσεις ομαδικότητας, ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας
•Βελτίωση ατομικής τεχνικής & ταχύτητας
•Ανάπτυξη δύναμης & ισορροπίας
•Καθημερινά διαγωνιστικά προγράμματα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το PIC #5 αποτελεί το μοναδικό camp της Βορείου Ελλάδος στο οποίο υπάρχει αυτόνομο ειδικό πρόγραμμα για κορίτσια χωρισμένο σε επιπλέον 2 group κορασίδων και mini.

Μετά το πλήθος των συμμετοχών, φέτος θα λειτουργήσουν τέσσερα αυτόνομα τμήματα και συγκεκριμένα:

•Τμήμα Παίδων/Παμπαίδων
•Τμήμα Mini Αγοριών
•Τμήμα Κορασίδων/Παγκορασίδων
•Τμήμα Mini & Promini Κοριτσιών

Προπονητικό Επιτελείο

Ενας προπονητής ατομικής βελτίωσης, ένας υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, δύο εξειδικευμένοι προπονητές μικρών ηλικιών, ένας υπεύθυνος μετρήσεων.

Κόστος Συμμετοχής

•50€ για συμμετοχές μέσω ΟΑΕΔ & Ασφαλιστικών Ταμείων
•160€ χωρίς επιδότηση

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 6932-602718, ή στο elenikaf@yahoo.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω κλειστών τμημάτων.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια