Personal Training Development από εκλεκτούς προπονητές και Holiday Basketball Camp στην Yuppi


Το Personal Training Development αποτελεί  ουσιαστικά  ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης αθλητών και αθλητριών και  είναι πλέον θεσμός μετά από τρία χρόνια λειτουργίας.

Οι υπεύθυνοι προπονητικού προγράμματος Κεσίδης Σωτήρης, Γιαννικόπουλος Θάνος (Απόλλων Καλαμαριάς) και ο γυμναστής Ταρπάγκος Αρης (Α1 γυναικών ΠΑΟΚ), αναφέρουν στο κείμενό τους τα εξής:

«Η εμπειρία και η γνώση μας στο αντικείμενο σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι με αυτό που κάνουμε έχουν ως αποτέλεσμα να βοηθάμε τους αθλητές /τριες να βελτιώσουν  τα ατομικά χαρακτηριστικά τους στο άθλημα και σε συνεργασία με τον γυμναστή να δουλέψουν πάνω σε ατέλειες αναφορικά με την ταχύτητα, την ευλυγισία, τη μυϊκή ενδυνάμωση την ισορροπία και αλλά χαρακτηριστικά που αφορούν τη σωματομετρική δομή του αθλητή .

Το Personal Training Development δεν έχει να μοιάσει με τα συνηθισμένα basketball camps που υπάρχει μεγάλος αριθμός αθλητών και ουσιαστικά δεν υπάρχει εξατομίκευση ,εδώ μιλάμε για συνεχόμενη σκληρή δουλειά. Δυο εβδομάδων με μέγιστο αριθμό αθλητών τους 18 και με χωρισμό 3/4 αθλητών ανά γκρουπ με ξεχωριστό προπονητή. Χωρις παιχνίδια, χωρίς μεγάλα διαλείμματα και με μοναδική επιβράβευση την ατομική βελτίωση του αθλητή».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια