Χώρισαν οι δρόμοι Ορφέα Νέου Σκοπού-Κοκολιού-«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Ορφέα», δηλώνει ο γνωστός τεχνικός στο SerresBasket

Μετά από πέντε σεζόν ο Φώτης Κοκολιός αποτελεί παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ορφέα Νέου Σκοπού. Το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών ήταν κοινή συναινέσει και οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται τώρα σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο σερραϊκός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον Φώτη Κοκολιό για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στους «ασπρόμαυρους». Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Ο Ορφέας Νέου Σκοπού ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Φώτη Κοκολιό και τον ευχαριστεί θερμά για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Ο κ. Κοκολιός τα πέντε χρόνια παρουσίας του στον Ορφέα γνώρισε χαρές και λύπες, κυρίως όμως αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και κέρδισε το σεβασμό όλων. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια».
Ο Φώτης Κοκολιός μίλησε στο SerresBasket σχετικά με την αποχώρησή του από τον Ορφέα αναφέροντας τα εξής:


«Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Έζησα και όμορφες και δύσκολες στιγμές ως προπονητής του Ορφέα. Θεώρησα ότι ο κύκλος μου έκλεισε στην ομάδα. Καιρός να δοκιμάσω κάτι άλλο. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τη διοίκηση του συλλόγου για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια