Πετυχημένο φινάλε στο 22ο αναπτυξιακό καμπ κοριτσιών της ΕΚΑΣΘ-Ομιλία της Ναυσικάς Σταυρίδου-Πολυτιμότερη παίκτρια η Δανάη Παπαδοπούλου-Η καλύτερη πεντάδα-Φωτορεπορτάζ από τις απονομές

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 22ο αναπτυξιακό καμπ κοριτσιών που διοργάνωσε η ΕΚΑΣΘ στο ΔΑΚ της Καλαμαριάς. Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με τους δύο πρώτους σταθμούς με καλάθι που συμπεριελάμβαναν κινήσεις εξωτερικών και εσωτερικών παικτών, ασκήσεις συνεργασίας τριών παικτών, πάσα-κόψιμο, Σπλιτ-πάσα και πάσα σκριν απέναντι.

Στην συνέχεια στις παίκτριες μίλησε η διεθνής αθλήτρια του Παναθλητικού, Ναυσικά Σταυρίδου, που αναφέρθηκε στις εμπειρίες της από την Α1 και την Εθνική ομάδα. Το αναμνηστικό συμμετοχής στην παίκτρια παρέδωσε το μέλος της ΕΠ της Ενωσης Μιχάλης Μηλιαράς.

Ο τρίτος σταθμός χωρίς καλάθι, με αμυντική στάση, αμυντικό γλίστρημα, άμυνα σε παίκτη που τριπλάρει, σε παίκτη χωρίς τρίπλα και σε παίκτη με δικαίωμα τρίπλα καθώς και ασκήσεις footwork-Ladder ήταν τα επόμενα βήματα.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Θεσσαλονίκη-Ευρυδίκη 16-25
Ολυμπία-Ευρυδίκη 12-14
Ολυμπία-Θεσσαλονίκη 13-11

Οι τρεις ομάδες τερμάτισαν μαζί στην πρώτη θέση και τον άτυπο τίτλο κατέκτησε η Ευρυδίκη στον γκολ-αβερέιτζ.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Δανάη Παπαδοπούλου του Αστέρα Ιπποδρομίου-Μαντουλίδη, με τον ταμία της ΕΚΑΣΘ και πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης, Αρη Γραμμενίδη να κάνει την απονομή. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός της προαναφερθείσας βρέθηκαν οι Πολυμένη, Στεργάκη και Μπουτσούκη του ΠΑΟΚ και η Μπαξεβάνου της ΜΕΝΤ. Τις απονομές έκαναν ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Ενωσης Στράτος Βαμβακούδης και το μέλος του ΔΣ Παναγιώτης Βαφειάδης. Στην συνέχεια οι προπονητές παρέδωσαν τα αναμνηστικά στις παίκτριες που συμμετείχαν και όλες μαζί έβγαλαν την καθιερωμένη φωτογραφία.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια