Πήραν το ντέρμπι οι κορασίδες του Παναθηναϊκού-Φωτορεπορτάζ από την επικράτηση με 40-51 επί του ανταγωνιστικού Εσπέρου Πατρών- Αρχιμανδρίτης: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος»

Εχοντας προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων, καθώς επιβλήθηκε με 40-51 του Εσπέρου Πατρών. Η ομάδα της Αχαϊας έδειξε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και ήταν πάντοτε κοντά στο σκορ, φθάνοντας μάλιστα ακόμη και στον… πόντο, όμως το «τριφύλλι» κατάφερε στο τέλος να ξεφύγει και να φθάσει στην πρώτη του επιτυχία. Εζέτζα και Νάτσκου ήταν οι κορυφαίες των δύο ομάδων.
Δεκάλεπτα: 8-12, 14-21, 27-36, 40-51
Διαιτητές: Τζαφλέρης-Τσουμαχίδης
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ(Παπαγιαννόπουλος-Φλωράτος): Αναγνωπούλου, Ψυρρή 7(1), Νάτσκου 13, Ράγκου, Τσιακμά 2, Τραγουστή 4, Αργυροπούλου 8, Ρεκουνιώτη 6.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κοίλια Π. 6, Στεφάνου 1, Μουρίκη, Κάραλη 11(1), Τζερενέ, Κοίλια Ν. 8(2), Μπεζαϊτη 4,Τάρλα, Ζάρρη, Μαυράκη, Εζέτζα 21, Γάτου.

Αρχιμανδρίτης: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ηλίας Αρχιμανδρίτης, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως είχαμε βάλει στο πλάνο της ομάδας. Είμαστε πάρα πολύ καλοί στην άμυνα, όπως κάναμε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο κολλήσαμε λίγο στην άμυνα ζώνης του Εσπέρου, αλλά βρήκαμε τρόπο και την αντιμετωπίσαμε. Ρίξαμε την απόδοσή μας στην άμυνα, αλλά πιστεύουμε ότι στα τελευταία λεπτά δείξαμε την συγκέντρωση που έπρεπε να έχουμε. Συγχαρητήρια στον Εσπερο για την προσπάθεια και την καλή εικόνα που έδειξε».


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια