Κυπελλούχος ΕΚΘ ο ΟΑΣΘ-Επικράτησε στον τελικό με 70-56 του ΣΕΘ-Οι απονομές και οι βραβεύσεις-Φωτορεπορτάζ

Εχοντας προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ξεφεύγοντας στην τελευταία περίοδο ο ΟΑΣΘ επικράτησε στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου του ΕΚΘ με 70-56 του ΣΕΘ και κατέκτησε τον τίτλο. Αν και αγωνίστηκαν μόνο με επτά παίκτες, οι νικητές επέβαλαν έναν «σιγανό» ρυθμό με μεγάλες επιθέσεις και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Καρακασίδη, Βουτσακόπουλο και Ναζίρη πήραν τη νίκη απέναντι στους Εκτελωνιστές που είχαν σε εκπληκτική μέρα στο πρώτο ημίχρονο τον Γρηγοριάδη.
Δεκάλεπτα: 17-12, 36-33, 48-46, 70-56
Διαιτητές: Φούντζηλας-Θρασυβουλίδης-Τζιοβανάκης
ΟΑΣΘ(Ελευθεριάδης): Τερζής 2, Καρακασίδης 21(4), Ναζίρης 13, Αραμπατζής 6, Βουτσακόπουλος 17(2), Συμεωνίδης 4, Μεσσηνιώτης 7(2).
ΣΕΘ(Καραμιχάλης-Κοσμίδης): Φραγκουλίδης 12(3), Κρητικόπουλος Κ., Ελευθεριάδης, Ψαρόπουλος 2, Κρητικόπουλος Δ., Τσιταμπάνης, Βλάχος 5(1), Χωρινός, Ταρνανίδης 5(1), Ιωακειμίδης 2, Γρηγοριάδης 21, Κολοκοτρώνης 9(1).

Οι απονομές και οι βραβεύσεις

Μετά το τέλος του τελικού άρχισε η διαδικασία των απονομών και των βραβεύσεων με το βραβείο ήθους το οποίο απονεμήθηκε στην ομάδα «Veltio». Οι «Ρεπόρτερς» που κατέκτησαν τον τίτλο στην Β΄ κατηγορία και την άνοδο στην Α΄ και εκπροσωπήθηκαν από τους Μιχαλίτσιο, Κούση και Σουρμελίδη ήταν οι επόμενοι βραβευθέντες ενώ στη συνέχεια απονeμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στον πρωταθλητή της πρώτης κατηγορίας ΣΕΘ και τον κυπελλούχο ΟΑΣΘ. Από την πλευρά του ο ΣΕΘ τίμησε με πλακέτα τους αντιπάλους του στον τελικό και τον υπεύθυνο αθλητισμού του ΕΚΘ, Σάββα Μωϋσίδη. Τέλος μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα απονεμήθηκε στους εκπροσώπους του ΟΑΣΘ, πλακέτα για τον Γιάννη Περτσινίδη σημαντικό στέλεχος του αθλητικού τμήματος του «Οργανισμού» ο οποίος απεβίωσε φέτος. Από την άλλη μεριά οι παίκτες και ο προπονητής του ΟΑΣΘ αφιέρωσαν τον τίτλο στον αδικοχαμένο παράγοντά τους.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια