Φιλικό και αναχώρηση για Ρουμανία της Εθνικής Νέων Γυναικών

Η Εθνική Νέων Γυναικών αναχωρεί αύριο το πρωί με προορισμό το Ταργκοβίστε, όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ρουμανία (26/6, 20.30) και το Ισραήλ (27/6, 18.15) σε δύο φιλικούς αγώνες.

Οι αθλήτριες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Γερεουδάκης είναι οι: Μαρία Δανδουλάκη, Κυριακή Δημητριάδου, Μαριλένα Γεροστεργίου, Ζαφειρένια Καρλάφτη, Μαρία Κατσαμούρη, Ευγενία Κολλάτου, Γαρυφαλιά Παρασκευή Ντάνου, Άννα Μαρία Στεφάνου, Χριστίνα Θεοδώρου, Τατιανή Τζιότζιου, Ευαγγελία Τζουγκαράκη, Αγγελική Βιντζιλαίου, Σταυριανή Βιντσιλαίου.

Η Εθνική Νέων Γυναικών έδωσε σήμερα ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, απέναντι με μια ομάδα με Παίδες και Έφηβους του Ηλυσιακού. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γερεουδάκης, τόνισε: «Είμαστε ακόμη σε συνθήκες προετοιμασίας όπως είναι λογικό. Προσπαθούμε να βρούμε τους ρόλους και να φτιάξουμε τη βάση που χρειαζόμαστε, για να διεκδικήσουμε το στόχο μας που πρέπει να είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Σε ότι αφορά το σημερινό φιλικό τόνισε πως «δεν το διαβάσαμε καλά, υπάρχει κόπωση αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Απέναντι στο Ισραήλ και την Ρουμανία θα έχουμε δύο δυνατά τεστ και θα βγουν περισσότερα συμπεράσματα».


Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (8-16/7, Εϊλάτ). Ο Γερεουδάκης δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «άνοδος»: «Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες όπως η Σλοβακία, η Τσεχία, η Κροατία, το Ισραήλ. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και είναι δύσκολο να ανέβεις. Οπότε εμείς θα θέσουμε ως στόχο να περάσουμε στον επόμενο γύρο.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια