Διεθνές τουρνουά από την ΑΕΝ Κηφισιάς

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΕΝ Κηφισιάς, ο Δήμος Κηφισιάς και η οργανωτική επιτροπή του I.B.Y.T. ανακοινώνουν την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά παίδων (U16), που θα λάβει χώρα στην πόλη της Κηφισιάς στις 22-24 Ιουνίου.

Η διοργάνωση αυτή με όπλο τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού εστιάζει στην γνωριμία, σύγκλιση και προσέγγιση νεαρών αθλητών, αθλητριών, προπονητών και συνοδών τους από κράτη με διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες με τον ελληνικό πολιτισμό, την ομορφιά της ελληνικής φύσης και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Αυτό ήταν το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας I.B.Y.T., που βρήκε αρωγούς και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του αυτή τον Δήμο Κηφισιάς και τον σύλλογο της ΑΕΝΚ που έχουν μεγάλη παράδοση και επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού.

  Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Κηφισιάς, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας»  και στο κλειστό γυμναστήριο της Πολιτείας. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα γίνουν το Σάββατο 24/06/17 στο Δ.Βικέλας στις 15.30 και 17.30 αντίστοιχα. 

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η εθνική Ουκρανίας U16, η τουρκική ALYA Istanbul, η σερβική ΚΚ Dinamik Beograd, η ισραηλινή Ironi Ness Ziona, η σκοπιανή Partizan Scopje, η ομάδα από το Μαυροβούνιο KK Panter Niksic, η τουρκική ΙΒΒ Istanbul, η τουρκική Bujuksehir Belediyesi Ismir, το Αμερικανικό Κολλέγιο Deree, ο ΚΑΟ Μελισσίων, η ΑΕΚ Περιστερίου και η ΑΕΝΚ.

Την προσπάθεια στηρίζουν ενεργά οι εταιρείες CHIPITA, STIHL, FRIESLAND CAMPINA και ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Άρτεμις Σαββίδου, savvidouartemis@yahoo.com – 6981807013

Αλέξανδρος Παναγούλιας, 6942806302

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια