Παναθλητικός-Πειραματικό Συκεών και Μαχητές Δόξας Πεύκων: «Σε προχωρημένο στάδιο οι μεταξύ μας επαφές»

Μετά το μπαράζ άστοχων και σε πολλές περιπτώσεις μικροπρεπών δημοσιευμάτων, οι διοικήσεις των Μαχητών Δόξας Πεύκων και του Παναθλητικού-Πειραματικού Συκεών ξεκαθαρίζουν για τις φήμες που κυκλοφορούν τα εξής:

«Ο Παναθλητικος-Πειραματικό Συκεών και οι Μαχητες Δόξας Πεύκων θα ήθελαν από κοινού να ενημερώσουν άπαντες ότι έχουν ξεκινήσει επαφές για τη διερεύνηση της πιθανότητας ένωσης των δυνάμεών τους με σκοπό τη δημιουργία μιας ενιαίας και ισχυρής ομάδας στον Δήμο Νεαπόλεως-Συκεών.

Άλλωστε οι συνθήκες επιβάλλουν την σύμπλευση υγιών δυνάμεων που από μόνες τους ήδη έχουν κατορθώσει πολλά (γυναικεία ομάδα σε Α1, ανδρικές ομάδες σε Α2 και Β΄ Εθνικη) και από κοινού μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα χωρίς να ανταγωνίζονται η μία την άλλη μέσα τον ίδιο Δήμο.

Σημειώνεται ότι οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθούν είτε θετικά είτε αρνητικά.


Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση συμφωνίας, η γυναικεία ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Α1, ενώ ανάλογη απόφαση είναι να παρθεί και για το ενιαίο πλέον ανδρικό τμήμα. Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι η δυνατότητα ανάπτυξης και η παροχή περισσότερων υπηρεσιών στις ακαδημίες μας που θα απαριθμούν πλέον περισσότερα από 400 αγόρια και κορίτσια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια