Ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης στην ΧΑΝΘ-Οι πρώτες του δηλώσεις- Συνάντηση του νέου τεχνικού επιτελείου με τον πρόεδρο

Σε μια σημαντική προσθήκη, με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του αγωνιζόμενος επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Α1 , της Α2 αλλά και της Β΄ Εθνικής προχώρησε η ΧΑΝΘ. Ο λόγος για τον Λευτέρη Ακεψιμαϊδη που θα ηγηθεί της προσπάθειας με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Β΄ Εθνική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ κι εγώ μέλος της ομάδας της ΧΑΝΘ, είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα και συνδυάζεται με το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει η ΧΑΝΘ η οποία στοχεύει στην άνοδο και την επιστροφή της στη Β΄ Εθνική», δήλωσε στο ymca.gr o Ακεψιμαϊδης που πρόσθεσε: «Θα παλέψω για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ΧΑΝΘ είναι η ομάδα που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα , είναι μεγάλη μου τιμή που θα  υπηρετήσω αυτό το σωματείο. Εγώ οι συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης γεννήθηκε στις 9/03/1985. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μέγα Αλέξανδρο όπου έπαιξε από μίνι μέχρι την αντρική ομάδα. Στην συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ερμή Λαγκαδά σε ηλικία 22 ετών. Ήταν εκ των κορυφαίων στην πετυχημένη προσπάθεια ανόδου του Ερμή να ανέβει στην Β΄ Εθνική το 2007
Τη 2η χρονιά επίσης πρωταγωνίστησε στην επίτευξη της σωτηρίας του Ερμή (2008).Το 2009 μετακόμισε στον Ηρακλή ενώ την διετία 2010 - 2011 έπαιξε με το Μαρούσι στην Α1. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στον ΚΑΟΔ (Α1).Το 2013 αγωνίσθηκε στην Α2 αγωνιζόμενος με τον Φίλιππο Βέροιας και στην συνέχεια επέστρεψε στον Ερμή Λαγκαδά όπου αγωνίζονταν την τελευταία τριετία.

Συνάντηση του νέου τεχνικού επιτελείου με τον πρόεδρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα τμήματα (αντρικό, εφηβικό, Κ20, παιδικό) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο πρόεδρος Ιωάννης Σωσσίδης, σε συνάντηση που είχε με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αλλά και μέλη του σταφ, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και επιτυχίες και αναφέρθηκε στο πλάνο το οποίο υπηρετεί η «Αδελφότητα» (με έμφαση στην ανάπτυξη, την καλλιέργεια του αθλήματος, τις υποδομές, την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών) το οποίο θέλει να ενισχύσει με ένα άρτια εξειδικευμένο επιτελείο προπονητών.

«Θέλουμε η ΧΑΝΘ να συνεχίσει να λειτουργεί ακόμη πιο άρτια ως μια πρότυπη σχολή μπάσκετ. με ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία σε όλα τα τμήματα, παιδικό, εφηβικό αντρικό. Θέλουμε να έχουμε τα βασικά χαρακτηριστικά λειτουργίας μια κολεγιακής ομάδας, με ένα σταθερό τιμ προπονητών και μακροπρόθεσμες συνεργασίες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σωσσίδης.

Ο Κώστας Μέξας, υπεύθυνος προπονητικού σχεδιασμού, από την πλευρά του είπε:
«Νούμερο ένα στόχος μας πρέπει να είναι η αξιολόγηση των αθλητών σε όλα τα τμήματα και η βελτίωση τους. Γνωρίζουμε καλά όλοι οι προπονητές πως το ταλέντο δεν είναι πάντα αρκετό για την ανάδειξη ενός παίκτη. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή όταν θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους. Μέσα από την βελτίωση των παιδιών μοιραία θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Το παρών στην συνάντηση πλην του κ. Μέξα έδωσαν οι προπονητές  κ.κ.Παπαβασιλείου, Παναγιωτόπουλος, Τζιόμαλος, Σερέτης, Χαραλαμπίδης και οι κ.κ. Πανταζής (γυμναστής), Δουβής (γεν.αρχηγός), Βελέτζας (έφορος) και τέλος οι Γ. Πετρίδης (διευθυντής Αθλητισμού) και Γ. Μελίδης (βοηθός αθλητικών ομάδων).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια