Προπονητής στους άνδρες της ΧΑΝΘ ο Δημήτρης Παπαβασιλείου-Ευχαριστήριο στον Σωτήρη Νικολαϊδη

Η ΧΑΝΘ ξεκίνησε τον προγραμματισμό της ενόψει της σεζόν 2017-18 με στόχο την επιστροφή της αντρικής ομάδας στην Β΄ Εθνική. Παράλληλα, θα συνεχίσει να ρίχνει το βάρος της προσπάθειας της στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής δίνοντας μεγάλη έμφαση, όπως παραδοσιακά κάνει με μεγάλη επιτυχία, στην ανάδειξη ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών.

Ετσι ανακοινώνει ότι το προπονητικό της επιτελείο θα αποτελείται από τους Κώστα Μέξα(υπεύθυνος προπονητικού σχεδιασμού), Δημήτρη Παπαβασιλείου (προπονητής αντρικής ομάδας) ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αλέξη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Σερέτη και Τάσο Τζιόμαλο (προσεχώς θα γίνει η σχετική κατανομή τμημάτων παιδικού, εφηβικού, Κ20).Υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος θα είναι ο Νίκος Σερέτης. Γενικός Αρχηγός του τμήματος μπάσκετ είναι ο Νίκος Δουβής.

Γυμναστής της ομάδας(στο διάστημα της μεταβατικής περιόδου)θα είναι ο Δημήτρης Πανταζής. Η ΧΑΝΘ συνεργάζεται με το Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA «ΑΡΩΓΗ». Υπεύθυνοι γιατροί: Γαβριηλίδης Βασίλης, Καράταγλης Δημήτρης.
Το μεταβατικό στάδιο προπονήσεων για την αντρική ομάδα ξεκίνησε από την Δευτέρα 19/06.

Ευχαριστήριο στον Σωτήρη Νικολαΐδη


Η ΧΑΝΘ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Νικολαΐδη. «Ευχαριστούμε θερμά τον Έλληνα τεχνικό για την συνεργασία και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Ο Σωτήρης Νικολαΐδης ανδρώθηκε μπασκετικά στην ομάδα μας, αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας της.  Στην περίπτωση του δεν θα μπορούσε παρά να ισχύει το «εις το επανιδείν Σωτήρη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια