Νίκη στο… καλάθι για τις κορασίδες του Αρη στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος- Κουλακιώτης: «Μας επηρέασε το άγχος της πρεμιέρας»-Φωτορεπορτάζ

Υστερα από έναν ιδιαίτερα συναρπαστικό αγώνα, ο Αρης επικράτησε με πολύ μεγάλη δυσκολία όπως φαίνεται από το τελικό 45-43 των Τιτάνων Παλαμά στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης μέρας της τελικής φάσης του 28ου Πανελληνίου Κορασίδων.

Οι «κίτρινες» είχαν προβάδισμα από την αρχή, όμως οι παίκτριες της ομάδας από την Θεσσαλία ακλουθούσαν από πολύ κοντά μετά το δεύτερο δεκάλεπτο.

Το σκορ ήταν 39-36 στο 32ο λεπτό και για πέντε περίπου λεπτά δεν έμπαινε καλάθι.  Η Πατούνη με βολή έκανε το 39-37, 3:10 πριν το φινάλε και η ίδια παίκτρια με τρίποντο έδωσε προβάδισμα στους Τιτάνες στο 38ο λεπτό. Η Βαντσιούρη με βολές έφερε τον Αρη μπροστά με 41-40, όμως η Μπενέκη έκανε το 41-42. Η Γράψα και η Κωφοκώτσιου έδωσαν στις «κίτρινες» αέρα τριών πόντων, ενώ η Μπενέκη με μία βολή έκανε το τελικό 45-43. 

Από τις νικήτριες εντυπωσιακή ήταν η Γκρίτζαλη που πέτυχε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας της, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Πατούνη των Τιτάνων Παλαμά.

Δεκάλεπτα: 18-6, 26-23, 35-31, 45-43
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Φραγκούλη
ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Μακρής): Γκρίτζαλη 20, Ουζούνη, Γράψα 8, Βαντσιούρη 9, Σοφιανάκου, Μπαξεβανίδου, Μπερμπέρη 2, Νεοχωρίτη, Καρβουνιάδου, Κωφοκώτσιου 6, Κυρπιζλίδου.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ(Χαντζιάρας): Κατσιαούνου, Ντούλα Αλ., Τσάρη, Καρακώστα Μ. 4, Μπενέκη 9, Καρακώστα Ε., Πατούνη 18(3), Μπακρατσή 2, Ντούλα Αθ. 3(1), Κατσή 7(1).

Κουλακιώτης: «Μας επηρέασε το άγχος της πρεμιέρας»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Κουλακιώτης δήλωσε: «Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι επηρεασμένοι από το άγχος της πρεμιέρας. Ενώ στην αρχή δείχναμε ότι θα το… καθαρίσουμε εύκολα, μας βγήκε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα και δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να παλέψουν μέχρι το τέλος τον αγώνα. Συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι».










































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια