Ανανέωσε και ο Μπατάκας στην Χαλκηδόνα-Τι δήλωσαν παίκτης και πρόεδρος του συλλόγου

Ο ένας εκ των αρχηγών της Χαλκηδόνας, Χάρης Μπατάκας, ανανέωσε και αυτός με την σειρά του και έτσι θα φοράει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την φανέλα της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 35χρονος αθλητής δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε με την ομάδα . «Ήταν μια τυπική διαδικασία η ανανέωση καθώς με τον πρόεδρο της ομάδας Κορνήλιο Τσαλώνη εκτός του μπάσκετ μας δένουν και οικογενειακές σχέσεις . Συμφωνήσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος πως θα αγωνιστώ και την νέα χρονιά στο σύλλογο και σήμερα ήταν τα τυπικά όπου δώσαμε τα χέρια».

Απ την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Κορνήλιος Τσαλώνης δήλωσε: «ίμαι πολύ χαρούμενος που ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας (ο άλλος είναι ο Πέτρος Μαντσος) θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΓΑΣ Χαλκηδονας καθώς πρόκειται για ένα απ΅΄ο τα καλύτερα παιδιά (όσο παιδί μπορεί κανείς να τον χαρακτηρίσει στα 35 του). Ο Χάρης εκτός από αθλητής είναι και πολύ καλός μου φίλος και σίγουρα όταν αποφασίσει να κρεμάσει την φανέλα του θα του γίνει πρόταση έτσι ώστε να είναι και πάλι κοντά στην ομάδα από άλλο πόστο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια