Κεραμιδάς: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»-Σπανού: «Κακή μέρα στην επίθεση»

Χάθηκε μια μάχη για την Εθνική Γυναικών με την ήττα από την Σλοβενία, αλλά η προσπάθεια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας συνεχίζεται.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς στάθηκε στην αστοχία που είχε η Ομάδα στην επίθεση τονίζοντας ότι ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. «Είχαμε μια πολύ κακή μέρα στην επίθεση και αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά μας. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις μέσα από την ποικιλία που έχει το δικό μας παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε, αν και η άμυνά μας δούλεψε και πάλι. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε την άμυνά μας στην αντίπαλο, εν μέρει τα καταφέραμε και το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Όταν ήρθαμε εδώ λέγαμε να κερδίσουμε την Σλοβενία, να κάνουμε μια νίκη για να βγούμε τρίτοι στον όμιλο. Αποδείχθηκε, όμως, από τα αποτελέσματα του δικού μας ομίλου τουλάχιστον, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η Σλοβενία έχασε ένα καλάθι από τη Γαλλία και εμείς κερδίσαμε τη Σερβία και αυτό δείχνει ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Η ομάδα μας, πάντως, δείχνει δυνατή και ικανή να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο».

Από την πλευρά της η Άρτεμις Σπανού ανέφερε: «Είχαμε μια κακή μέρα στην επίθεση, τα δώσαμε, όμως, όλα στην άμυνα, όπως σε κάθε παιχνίδι, και αυτό δεν αλλάζει. Μπορεί να χάσαμε κάποιες μάχες και να μας πίεσαν πάρα πολύ οι αντίπαλοι, αλλά αυτό το περιμέναμε και δεν ήταν έκπληξη. Το παιχνίδι  χάθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν ένας αγώνας που τον θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Στο τέλος από κάποια χαμένα σουτ και ριμπάουντ ήρθε η ήττα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια