Η Αναστασία Τσέρου στην Νίκη Λευκάδας-Οι πρώτες της δηλώσεις

Το ΔΣ της Νίκης Λευκάδας ανακοίνωσε ότι η αθλήτρια Αναστασία Τσέρου (22χρ. – 1.68) θα αγωνίζεται με τη φανέλα του σωματείου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη Πετρούπολης και είναι γέννημα-θρέμμα της ιστορικής ομάδας του Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων (Εύνικου). Η κύρια αγωνιστική της παρουσία ήταν στην Α2, όμως έχει αγωνιστεί με τις προηγούμενες ομάδες της και στην Α1 , τη σεζόν 2015-16 με τον Άρη και 2012-13 με τον Εύνικο. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα και η εξαιρετική της αμυντική ικανότητα.

Η 22χρονη γκάρντ δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ ξανά στην Α1, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία και ξέροντας τι προσπάθεια να κάνω ώστε να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στην νέα μου ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και επιθυμία μου θα ήταν ο κόσμος να βοηθήσει και φέτος την ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλει»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια