Βασιλακόπουλος: «Λάθος που δεν ήρθαν Γκάλης και Γιαννάκης»

Η ηχηρή απουσία του Νίκου Γκάλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη από την εκδήλωση της ΕΟΚ για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος το χαρακτήρισε ως «λάθος», ενώ επίσης αποκάλυψε πως σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας, ο οποίος θα είναι Έλληνας. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Arena FM» ο πρόεδρος της ΕΟΚ:

Για την εκδήλωση για τα 30 χρόνια: ««Ήταν τόσο έντονες οι συγκινήσεις to ’87 που δε φεύγουν ποτέ από το μυαλό. Είχαμε προετοιμαστεί όμως να υποδεχθούμε και να αξιοποιήσουμε τον κόσμο που ήρθε κοντά στο μπάσκετ. Θέλαμε να μπούμε στις μεγάλες δυνάμεις, αλλά δεν περιμέναμε να βγούμε πρώτοι σε εκείνο το Ευρωμπάσκετ.
Συνεχίσαμε βέβαια με πολύ μεγάλες επιτυχίες και στην ανδρών και στους εφήβους και στους παίδες. Είμαστε συνεχώς στο προσκήνιο. Υπήρχε ένα σχέδιο και ένα πλάνο, αλλά και η ενότητα η διοικητική για να κρατάει το χώρο του μπάσκετ ενωμένο. Όλο αυτό όμως είναι βασισμένο σε αρχές και αξίες που σήμερα δύσκολα τις βρίσκεις».

Για την απουσία Γκάλη και Γιαννάκη: «Ήταν όμορφη η χθεσινή εκδήλωση έτσι όπως θέλουμε να είμαστε ταπεινοί και λιτοί. Όσο για τη μη παρουσία Γκάλη, Γιαννάκη, έδωσε μια απάντηση ο Σταυρόπουλος που με καλύπτει απόλυτα. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Μέσα σε μια οικογένεια αναπτύσσονται διαφωνίες, αλλά έκαναν λάθος που δεν ήρθαν. Δεν υπάρχει χώρος για μικρότητες. Έπρεπε να μπουν όλα στο πλάι και να είναι όλοι εκεί στη γιορτή. Νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε πέρα από αυτά που μας χωρίζουν. Σέβομαι απόλυτα τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, που πρόσφεραν τόσα και ήταν οι κύριοι εκφραστές του θριάμβου».


Για τον προπονητή της Εθνικής: «Τέλος να πω ότι θα έχουμε σύντομα προπονητή στην Εθνική και μάλιστα Έλληνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια