Ένα «πολυβόλο» της ΕΚΑΣΘ στην Ασσηρο-Υπέγραψε ο Φώτης Καραλής

Η Δόξα Ασσήρου ανακοίνωσε την απόκτηση του Φώτη Καραλή (29 ετών, 1.94, guard), ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα στο δύσκολο έργο της στην Β’ ΕΚΑΣΘ.

Ο Φώτης έχει σπουδαία ιστορία στα γήπεδα της ΕΚΑΣΘ ενώ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων εν ενεργεία σκόρερ της ΕΚΑΣΘ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το ΠΚ Πολίχνης με το οποίο πανηγύρισε άνοδο στην Γ΄ Εθνική ενώ επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολύ καλές ομάδες όπως, ΧΑΝΘ (Γ΄ Εθνική) ΕΟΣ (Α΄ ΕΚΑΣΘ) όπου αναδείχτηκε και τρίτος σκόρερ, Αναγέννηση Φλόγας (Β΄ Εθνική), (Μαχητές Δόξας Πεύκων με άνοδο στην Γ΄ Εθνική και στην Β΄ Εθνική), Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Α’ ΕΚΑΣΘ). Η έφεση του στα τρίποντα είναι εντυπωσιακή καθώς έχει αναδειχτεί κατά το παρελθόν δύο φορές πρώτος σε αυτή την κατηγορία στην Α’ ΕΚΑΣΘ.

Ο Φώτης Καραλής επέλεξε την Δόξα λόγω την πολυετούς γνωριμίας του με τον Βασίλη Πρασσά ενώ στην ομάδα θα βρει γνωστούς και φίλους αντιπάλους από το παρελθόν όπως τους Γουνιώτη και Παλέντζα.

Η προσπάθεια του συλλόγου για ενίσχυση θα συνεχιστεί ενώ τις επόμενες ημέρες θα κλείσει οριστικά το θέμα των ανανεώσεων με το υφιστάμενο ρόστερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια