H επίσημη φωτογράφιση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Γυναικών-Καλτσίδου: «Πάμε να κερδίσουμε την Σερβία»

Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ έχει μπει για τα καλά η Εθνική Γυναικών στην Πράγα. Πριν από την σημερινή πρώτη προπόνηση στο Κράλοβκα Αρίνα έγινε στο ξενοδοχείο η επίσημη φωτογράφιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για λογαριασμό της FΙΒΑ.

Πρόκειται για μια διαδικασία από την οποία περνούν όλες οι ομάδες λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Οι παίκτριες της Εθνικής χάρηκαν ιδιαίτερα τη φωτογράφιση και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από την προετοιμασία και τα δυνατά φιλικά που είχαν προηγηθεί.

Πρώτη προπόνηση στην Πράγα

Την πρώτη της προπόνηση στο Κράλοβκα Αρίνα στην Πράγα πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Γυναικών έχοντας μια αρχική «γνωριμία» με το γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες του Γ’ Ομίλου.

Οι διεθνείς παίκτριες είχαν δει νωρίτερα στο ξενοδοχείο βίντεο με αγώνες της Σερβίας (της πρώτης αντιπάλου στο Ευρωμπάσκετ) και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής στο γήπεδο.

Καλτσίδου: «Πάμε να κερδίσουμε την Σερβία»

Η Στέλλα Καλτσίδου αναγνωρίζει ότι η Εθνική θα έχει δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της Παρασκευής απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, ωστόσο, η ομάδα θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό. «Η Σερβία ξέρουμε ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και είναι μια ομάδα που υπερτερεί σε πολλά κομμάτια σε σχέση με μας. Παρόλα αυτά είναι ένας αγώνας 40 λεπτών και θα παίξουμε πέντε εναντίον πέντε. Είναι ένα παιχνίδι που θα αγωνιστούμε όσο πιο συγκεντρωμένα γίνεται με βάση το πλάνο μας. Θα πάμε για να κερδίσουμε, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Τα φιλικά στην Πάτρα έδειξαν ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε δύσκολες συνθήκες. Το γεγονός ότι εκεί νικήσαμε τρεις ομάδες και μια από αυτές ήταν η Ρωσία δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κερδίσουμε έναν αγώνα χωρίς υπερπροσπάθεια. Για να κερδίσουμε πρέπει να δίνουμε πάνω από το 100% και με τη Σερβία ιδιαίτερα ακόμα παραπάνω. Απλά αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι όταν έχουμε πάθος, ψυχή και συγκέντρωση μπορούμε να κάνουμε θαύματα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια